Súťažiace dostanú od poroty tému s prísnou podmienkou: V outfite musia použiť TÚTO farbu!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré sa dozvedia od poroty, bude síce obsahovať jednu podmienku, no outfity budú zrejme na konci týždňa veľmi rozmanité!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Pavla, Andrea, Mária, Heidi a Anne. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. A tá bude skutočne zaujímavá. „Vitajte, dámy, v Nákupných maniačkach. Čaká vás báječný týždeň plný módy, kombinácií a možno aj trošku výzvy. Vybrali sme pre vás tému, ktorá sa bude točiť okolo jednej farby. Schválne sme si počkali, kým trošku vyprchá ošiaľ okolo filmu, v ktorom hrala veľký prím. Vašou úlohou je obliecť sa do outfitu, v ktorom bude dominantnou farbou ružová,“ povie Marián Hornyák.

​Porotkyňa Ema Fajnor zároveň upokojí súťažiace, ktoré nie sú úplne fanúšičkami tejto farby. „Verím, že milovníčky tejto farby si naozaj tento týždeň prídu na svoje. Že sa môžu vyblázniť. No a ak táto farba nie je vaša najobľúbenejšia, tak sa nemusíte báť priniesť do tohto outfitu aj iné farby. Nemusíte byť celé ružové, bábiky s plyšovými psíkmi. To tento týždeň úplne nechceme vidieť. Chceme vidieť dobré kultivované outfity, ktorých dominantou je ružová farba. Môžete tam mať aj nejaké vzory a iné zaujímavé farby, ale určite si tentokrát na ružovú posvietime,“ dodala porotkyňa. Ako sa súťažiacim podarí zvládnuť túto tému?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!