Obľúbený kúsok v šatníku mnohých žien: Kombinujte ho TAKTO a budete neodolateľná!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl!

Súťažiaca Marta tento týždeň pútala pozornosť svojím vyberaným vkusom, ktorý nesmierne chválila aj porota. Práve ona v relácii ukázala ako nosiť tylové sukne, ktoré sú u mnohých žien stále veľmi obľúbené, tak, aby pôsobili aktuálne a trendy. Verím, že všetci buď zo svojich mladších liet alebo detských liet poznajú, keď boli populárne tie tutu sukničky, ktoré sú už teraz naozaj veľkým gýčom. Tyl sa ako materiál posunul ďalej. Mám rada, keď ho majú aj dospelé ženy, nie iba malé dievčatká v skrini, v podobe takýchto dlhých sukní. Pôsobia módne a konkrétne táto v krémovej farbe je veľmi príjemne neutrálna a dá sa zladiť aj na bežný deň, aj na špeciálne príležitosti,“ povedala Ema Fajnor. „Aj s teniskami kľudne,“ doplnil Marián Hornyák.

NM 24 - tylova sukna Zdroj: TV JOJ

​V piatkovej epizóde právnička ukázala, ako tento typ sukne nosieva a porota ju vychválila do nebies. „Martin outfit sa mi naozaj páči. Je v takom diorovskom štýle, je to naozaj módne, šarmantné a veľmi kultivované a ženské zároveň. Určite si to zaslúži iba pochvalu,“ skonštatovala porotkyňa. Pre mňa jeden z najlepších outfitov vôbec z príchodu maniačok, aký si pamätám. A v tomto týždni je rozhodne kráľom doterajších outfitov,“ dodal Marián.

NM 24 - tylova sukna Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!