Nastavíme zrkadlo slovenskej rodine: V seriáli Naši budeme mať hercov úplne na dosah!

Nový seriál prichádza s prevratnými novinkami.

Na JOJku prichádza nový komediálny rodinný seriál Naši, ktorý vám predstavujeme už teraz, aby ste tak mali jasnú predstavu, na čo všetko sa môžete už od januára tešiť. Najpovolanejším človekom, ktorý nám prezradí všetky podstatné fakty, je samotný režisér seriálu Peter Begányi. „Tento formát je zahraničný, no kompletne sme ho adaptovali na slovenské reálie. Pomenováva to, ako sa žije päťčlennej rodine, ktorá ma troch synov a rodičov. V každom diele sú zaujímavé a vtipné situácie, ktoré vždy niekam vyústia. Vidíme to, ako rodičia a deti pristupujú k rôznym problémom, z ktorých vždy vzíde pointa,“ objasňuje režisér.

Do seriálu sa rozhodol obsadiť zaujímavé a známe mená ako Lujza Garajová SchramekováMarián Miezga. Obaja sú už dlhé roky známi aj z iných projektov JOJky a v súkromnom živote majú vlastné rodiny, čo je pre ich roly v seriáli veľké plus. Okrem nich však zahviezdia aj doteraz neznámi detskí herci. „Gro hereckých akcií tvoria aj deti. Nie je to postavené čisto na profesionálnych hercoch. Záležalo mi však na tom, aby boli ich výkony uveriteľné,“ prezrádza Begányi.

Seriál Naši sa od iných seriálov odlišuje v tom, že vykresľuje vtipné situácie z rodinného prostredia formou, aká tu doteraz nebola. Väčšina záberov sa natáčala v reálnom dome, ktorý bol plne zariadený na nerozoznanie od väčšiny slovenských domácností. „Zvláštnosťou je aj to, že sa netočil na kamery, ale na fotoaparáty. Chceli sme mať bližšie k hercom. Divák tak bude mať s nimi oveľa bližší kontakt,“ dodáva režisér seriálu, v ktorom si každý príde na svoje.

Sledujte nový komediálny seriál Naši už 7. januára na JOJke!