Ako to Lujza robí? Na rozdiel od väčšiny žien ju po sviatkoch netrápia kilá navyše!

A hor sa do plaviek.

Seriálová Lujza riešila vo vianočnej epizóde seriálu NAŠI mnohé typicky sviatočné problémy, ktoré sa počas týchto dní nevyhli väčšine slovenských domácností. Jedným z večných problémov je aj každoročné vianočné prejedanie sa. Lujza v seriáli sa snažila pozmeniť klasické receptúry na odľahčenejšie verzie, aby nepribrala aj tento rok päť kíl, ktoré bude zhadzovať do leta. Majonézový šalát teda vymenila za ryžový. Počas štedrovečernej večere však predsa len neodolala a schuti sa vrhla na babičkin najlepší majonézový šalát. Veď Vianoce sú iba raz v roku. 

Skutočná Lujza však takéto problémy riešiť vôbec nemusí a v ničom sa špeciálne neobmedzuje. "Rozmýšľam, ako to bolo posledné roky, ale fakt je, že sladké mi nechutí a nemám potrebu to jesť ani cez rok, ani cez Vianoce," ozrejmuje herečka Lujza Garajová Schrameková. Vďaka minimálnej spotrebe sladkostí tak nemusí riešiť klasický problém všetkých žien, ktoré sa najprv zahryznú do jedného koláčika a potom do ďalšieho a ďalšieho, až skončia stojac na váhe s výčitkami. "Mám pocit, že aj keď priberiem dve kilá, tak ich potom v januári zhodím. Nebudem mať z toho traumu. Keď nájdem pod stromčekom motivačné gate, ktoré si kúpim o číslo menšie, budem mať väčšiu šancu neprejedať sa," prezradila svoju taktiku Lujza.  

S uplynulým rokom 2016 je sympatická herečka, ktorá sa blysla v oboch sériách seriálu NAŠI ako starostlivá mamina nadmieru spokojná. Do ďalšieho roka si preto nepotrebuje dávať žiadne predsavzatia. "Celý život ide celkom hladko bez úpornej snahy dosiahnuť cieľ, takže sa ním zatiaľ nechávam prekvapovať bez nejakých plánov. Zatiaľ príjemne prekvapoval," dodáva herečka, ktorá bude úplne spokojná, ak sa všetko udrží aspoň tak ako doteraz. 

Vianočnú epizódu nájdete bezplatne v NAŠOM archíve! 

Tagy: nasi Vianoce