Ako to tá žena zvláda? Mimoriadne vyťaženú Lujzu Garajovú Schramekovú čaká prelomové leto!

Herectvo, vystupovania so stand-upom, moderovanie rôznych akcií, talkshow, divadlo a v neposlednom rade aj práca na ČSMT. Toto všetko zvláda jedna a tá istá žena. Stíha sa ale Lujza Garajová Schrameková venovať aj rodine?

Moderátorka šou Česko Slovensko má talent a hlavná hviezda seriálu NAŠI, herečka Lujza Garajová Schrameková, je posledné roky na roztrhanie. Jej televízna kariéra odštartovala raketovou rýchlosťou práve vďaka účinkovaniu v spomínanom seriáli. Prirodzene sa potom nahrnuli aj ďalšie ponuky, vrátane Talentu, ktorý, mimochodom, už čoskoro opäť pokračuje so svojím 8. ročníkom. Problémom pre Lujzu však bolo za ostatné roky popri množstve práce aj to, že si musela všetok svoj čas starostlivo rozdeliť, aby jej ho zostalo dostatok aj na svoju rodinu. Náročné bolo najmä nakrúcanie seriálu NAŠI, ktoré bolo spravidla práve v letných mesiacoch. Nedávno zas Lujza vymenila hereckú rolu za moderátorskú a opäť nakrúcala Talent. Množstvo práce však brala ako výzvu. "Určite sú dni, kedy to treba naplánovať do diára, ale to sú potom miesta, s ktorými sa nehýbe. Aj teraz sme mali pauzu 4 dni, z toho 3 som bola s rodinou na chate úplne na lazoch, telefón som ani nevidela, takže nie je to problém. Samozrejme, že to je hlavná vec, ktorou žijem, aby si ma tá rodina nechala," hovorí Lujza, pre ktorú sú deti a manžel priorita. A práve im sa snaží prispôsobovať úplne všetko.

​​Už teraz sa teší na ich spoločne strávené leto. Chýbať nebudú ani tradičné dovolenkové destinácie. "Väčšinu leta budeme tráviť u mojich rodičov doma na záhrade a vychádza nám tam aj nejaké Chorvátsko. Každý rok si povieme, že už poslednýkrát, ale znovu tam skončíme, lebo sa vždy veľmi tešíme. Tieto prázdniny budu naozaj veľmi perfektné. Tým, že už skončili NAŠI, tak ma naozaj čaká veľmi pekné leto," teší sa obľúbená herečka a moderátorka. Tento rok ju navyše čaká až neuveriteľných 6 týždňov voľna. Vo voľnejšom pracovnom móde by rada chcela pokračovať aj v septembri, keď jej dcérka Grétka začne chodiť do školy a ona chce rozhodne byť pri jej začiatkoch. Bude to predsa len iné, než s jej chalanmi v seriáli NAŠI. Nezabudnite, že Lujzu uvidíte čoskoro aj v šou Česko Slovensko má talent, ktorá sa nezadržateľne blíži a aj tento rok sa objaví na obrazovkách JOJky. Môžete sa tak opäť tešiť na ďalšie skvelé talenty a čísla, z ktorých budete v nemom úžase. Talenty bude aj tentoraz hodnotiť štvorica v zložení Jaro Slávik, Diana Mórová, Jakub Prachař a Marta Jandová. A moderovať bude Lujza s Davidom Gránským. 

Lujza Garajová Schrameková si užíva leto v Chorvátsku s rodinou a paddleboardom Lujza Garajová Schrameková si užíva leto v Chorvátsku s rodinou a paddleboardom Zdroj: Archív L.G.S.