Ďalšia celebritná svadba na obzore: Známy sexsymbol sa bude ženiť, vieme všetky detaily!

Sú spolu desať rokov, milujú sa a svoje životy si už bez seba nedokážu predstaviť. Preto si už čoskoro povedia svoje sladké „áno“. Reč je o krásnom celebritnom páriku, ktorý sa naplno venuje prípravám ich veľkého dňa.

Moderátor David Gránský patrí k idolom mnohých žien, no jeho srdce už desať rokov patrí iba jeho priateľke a životnej láske Nikole. Minulý rok ju požiadal o ruku a ako nám prezradil, už naozaj onedlho si povedia svoje sladké „áno“. „Bude to viac-menej už čoskoro. Bude to po desiatich rokoch a myslím si, že si ten vzťah už zaslúžil posunúť nejak ďalej. Je to, samozrejme, gesto z lásky, ale zároveň to praktično tam vždy hrá rolu. Staviame si dom, staviame si hniezdočko lásky a radi by sme boli majitelia obaja. A nie, aby to bolo písané len na jedného,“ povedal exkluzívne pre joj.sk.

​V tom, ako by mala ich svadba vyzerať, má úplne jasno. „Je v otvorenom priestranstve, vonku, v prírode, pri vode. Čo je presne náš štýl, takže, to bude taká, dajme tomu, boho svadba. Skôr sa teším, lebo my to považujeme za takú párty, oslavu toho, že sme spolu. Tešíme sa na naše rodiny, na kamarátov. Nebudeme za princa a princeznú. To od nás nikto nesmie čakať,“ priznal so smiechom. David pre joj.sk prezradil, že na svadbe budú mať do sto hostí a prebehne v absolútnom súkromí bez prítomnosti akýchkoľvek cudzích zvedavých očí. „Neprajem si, aby tam chodila verejnosť, aby tam chodili médiá... V tomto to bude pre mňa po dlhej dobe niečo komorné, niečo osobné, ale zároveň súkromné,“ dodal. Gratulujeme!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora