Z rozkošného chlapčeka je dnes už dospelák: Pozrite, aký fešák vyrástol z Maxa Bolfa!

Keď pred niekoľkými rokmi začal Max Bolf hrať v seriáli Naši, bol roztomilým chlapčekom, ktorého si všetci obľúbili. Odvtedy však už pretieklo veľa vody Dunajom a z dieťaťa je dnes dospelý mladý muž!

Obľúbeného herca Maxa Bolfa sme spoznali pred šiestimi rokmi, keď začal účinkovať v úspešnom seriáli Naši. Vtedy to bol malý rozkošný chlapček, ktorý vyčaroval úsmev na tvári azda každému, kto ho videl. Čas však beží naozaj rýchlo a Max tento rok dovŕšil vek osemnásť rokov. Mladý muž však nielenže podrástol, ale celkovo pôsobí oveľa vyspelejšie. Dôkazom sú aj snímky, ktorými sa pochválil na svojom profile na Instagram

Maxovi sa s pribúdajúcim vekom rozrastá fanúšikovská základňa medzi dievčatami. Mnohé slečny mu nechávajú zaľúbené odkazy v komentároch na sociálnych sieťach a jeho fotky si vždy získavajú množstvo pozitívnych ohlasov. Ako to vníma samotný herec? „Samozrejme, teší ma, že má úspech to, čo robím. Že sa niekam posúvam a že to niekoho baví. Zahreje to pri srdci a je to milé,“ povedal Max pre joj.sk.


Sledujte pokračovanie seriálu Naši každý utorok o 21:30 na JOJke!

Tagy: Max Bolf