Lujza Garajová Schrameková zahviezdila už v seriáli Divoké kone: Aha, ako vtedy vyzerala!

Skvelú herečku, stand-upistku i moderátorku spoznala široká verejnosť najmä v roku 2015, keď sme na obrazovkách televízie JOJ vysielali úspešný seriál Divoké kone. Lujza si v ňom zahrala bláznivú koniarku Mery, čomu bol prispôsobený aj jej styling. Pamätáte si ešte, ako vtedy vyzerala?

Úloha koniarky Mery v seriáli Divoké kone bola pre herečku Lujzu Garajovú Schramekovú bez pochýb prelomová. Hoci v tejto postave vyzerala, obliekala sa a správala sa tak trochu ako chlapec, získala si množstvo fanúšikov. Vďaka Mery sa dostala do povedomia širokej verejnosti a prišlo aj množstvo ďalších hereckých príležitostí. Po Divokých koňoch nasledoval megaúspešný seriál Naši, v ktorom len potvrdila svoj herecký a zabávačský talent.

​Zabudnúť nesmieme ani na rolu dedinčanky v seriáli 1890 či na svojráznu zubárku v Paneláku. Lujza bola za tých pár rokov doslova ako chameleón a svoj výzor menila od projektu k projektu. Od neupravenej a nenalíčenej ženy "odvedľa", cez serióznu a elegantnú maminu, dobovú postaršie vyzerajúcu dedinčanku až po vyzývavú zubárku s blond parochňou.

Veľkou zmenou bola pre Lujzu rozhodne aj šou Česko Slovensko má talent, kde sa šarmantná herečka zhostila moderátorského postu po boku českého hereckého kolegu Davida Gránského. Nesmieme tiež zabudnúť ani na jej ďalšie pôsobisko na poli stand-upovej komičky. Tam zas divákov baví na témy zo života, o ktorých sa len tak bežne nehovorí. Koniarka, moderátorka, komička či mamička, Lujzu jednoducho milujeme v každej podobe. No nie?

Sledujte seriál Naši každý utorok po Šťastnej rybke od 21:30 na JOJke!