Emotívne vyznanie dvojnásobnej mamičky Dany Čapkovičovej: TOTO je ako z filmu!

Moderátorka Dana Čapkovičová sa 3. marca stala dvojnásobnou mamičkou, keď na svet priviedla synčeka Maxa. Príchod nového života znamenal pre ňu a jej rodinu obrovskú radosť a tak niet divu, že sa známa blondínka na sociálnej sieti poriadne rozcítila.

Moderátorka Dana Čapkovičová sa v novembri 2018 stala po prvý raz maminou, keď priviedla na svet dcérku Sárku, ktorú vychováva s manželom Kamilom. Už krátko po pôrode však vedela, že nechce ostať len pri jednom dieťati. Ich prianie sa minulý rok naplnilo a moderátorka na prelome novembra a decembra oznámila ich radostnú novinu. Dňom D, keď sa ich rodinka rozrástla, bol 3. marec. V petržalkej pôrodnici priviedla na svet synčeka Maxa, na ktorého sa všetci nesmierne tešili. „Od dnes už u nás asi nikdy nebude ticho...ale nikdy tiež nebolo v tak malom byte tak veľa veľa lásky. Milujem vás, deti moje,“ napísala na sociálnej sieti po odchode z nemocnice.

Len pár dní po pôrode Dana s manželom Kamilom oslavovali štvrté výročie svadby a to symbolicky – vo štvorici. Som neskutočne šťastná, že štvrté výročie svadby už naša rodina oslavuje v štvorčlennej zostave. Ďakujem, že vás mám a sľubujem, že sa o vás budem starať do konca života,“ rozcítila sa moderátorka v príspevku, v ktorom sa pochválila aj niekoľkými fotkami celej rodinky. A už na prvý pohľad je jasné, že všetci žiaria šťastím. Blahoželáme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)