Zákerná choroba jej vzala blonďavú hrivu: Aneta Parišková ukázala fotku bez vlasov!

Onkologické ochorenie si od moderátorky Anety Pariškovej vyžiadalo svoju prvú daň. V dôsledku liečby chemoterapiou začali obľúbenej jojkárke vypadávať vlasy. Situáciu tak vyriešila radikálne.

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková začiatkom mája prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že bojuje so zákerným onkologických ochorením. Aktuálne má za sebou prvú liečbu chemoterapiou a tá si evidentne vypýtala svoju prvú daň. Tak ako mnohým pacientom, aj Anete začali postupne vypadávať vlasy. Rozhodli sa, že nebude čakať so založenými rukami a situáciu spolu s manželom Mirkom vyriešili radikálne.

Tak už to prišlo. Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo. Pred úplným vystrihaním sme ešte skúsili punkerský štýl,“ oznámila Parišková prostredníctvom sociálnej siete. Zároveň fanúšikom a širokej verejnosti ukázala, ako vyzerá bez svojej povestnej blonďavej hrivy. Strata vlasov je určite náročná pre každého onkologického pacienta, no treba povedať, že Anetke to svedčí aj bez nich a je rovnako krásna ako predtým.

https://www.instagram.com/p/CAZyW1HHqfN/?utm_source=ig_web_copy_link