Emotívne slová Adriany Kmotríkovej pre Anetu Pariškovú: TOTO odkázala bývalej kolegyni!

Podporu a slová spolupatričnosti vyjadrili moderátorke Anete Pariškovej, ktorá bojuje zo zákernou chorobou, tisícky Slovákov na čele s jej kolegami zo spravodajstva. Pridala sa k nim aj jej bývalá kolegyňa, Adriana Kmotríková, ktorá v minulosti tiež bojovala s onkologickým ochorením.

Keď neodmysliteľná súčasť televízie JOJ, Aneta Parišková, prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že na onkológii bojuje zo zákernou chorobou, doslova sa spojilo celé Slovensko. Tisícky ľudí jej adresovalo dojímavé slová plné nádeje, viery, podpory a spolupatričnosti. Medzi nimi nechýbali ani jej kolegovia zo spravodajstva či rôzne známe tváre. Pridala sa k nim aj naša bývalá kolegyňa, moderátorka Adriana Kmotríková. Práve ona veľmi dobre vie, čím si teraz Aneta prechádza, keďže pred pár rokmi taktiež zápasila s onkologickým ochorením. Bojovníčke poslala dojímavý odkaz. Anetka, veľmi ti držím päste, aby si to zvládla! Prajem ti najmä veľa sily a pozitívneho myslenia. Veď vieš, že mňa v Národnom onkologickom ústave už dvakrát liečili z rakoviny. Aj ty to zvládneš,“ povedala Kmotríková pre časopis Šarm.

Aneta Parišková je medzi našimi divákmi a fanúšikmi nesmierne obľúbená nielen pre svoj mimoriadne profesionálny prístup k práci, ale aj pre ľudskosť, príjemnosť, milé slovo a srdečnosť. O to viac všetkých potešila prvá pozitívna správa ohľadom jej zdravotného stavu. Prvé kolo chemoterapie má totiž úspešne za sebou. Prvé kolo chemoterapie mám za sebou. Pred tým ďalším ma dnes pustili domov. Rovno z NOÚ som sa však zastavila pri nemocnici v Ružinove, aby som zatlieskala tamojším lekárom a celému personálu. Ďakujem, že nepodcenili môj stav a nedovolili mi odísť, kým na CT nezistili, že mi cievy a hlavne hornú dutú žilu netlačí zrazenina, ale nádor. Spolu s ostatnými pacientmi som na centrálnom príjme trpezlivo presedela dlhé hodiny, ale dozvedela som sa diagnózu. Už o pár hodín ma MUDr. Janík operoval, aby vzorka nádoru rýchlo putovala na histológiu. Ďakujem vám všetkým,“ napísala Aneta na sociálnej sieti.

Anetka, držíme ti palce a želáme, nech sa už čoskoro uvidíme v televízii ako aj na televíznych obrazovkách!