Ján Mečiar je už starý otec! Pozrite, akého má rozkošného vnúčika!

Obľúbený moderátor Novín Ján Mečiar je už tri mesiace dedko. So svojím vnúčikom Noelom sa prvýkrát stretol nezvyčajne. Čo sa udialo?

Obľúbený moderátor Ján Mečiar je pracovne vyťažený aj počas pandémie koronavírusu. Obtýždeň sa každý večer prihovára divákom televízie JOJ s domácimi a zahraničnými udalosťami v hlavnej spravodajskej relácii Noviny, ráno zase informuje o novinkách zo sveta vedy a techniky v Spektre. Počas Novín o 12 sa častokrát rozpráva so zaujímavými hosťami a popritom všetkom má dostatok času na svoju rodinu a koníčky. Doma ho čaká okrem manželky a detí aj vnúčik. "Syn s partnerkou žijú mimo. Občas nás prídu pozrieť a potešiť malým vnukom," približuje. Moderátor má pred bábätkom rešpekt. "Je ešte maličký. Veľmi nekričí, ani nerobí vylomeniny, takže zatiaľ je to maličké bábätko, s ktorým sa človek pohrá, pomaly sa ho aj bojí dotknúť, aby sa náhodou niečo nestalo," priznáva. Jedným dychom dodáva, že keď vyrastie, bude to väčšia zábava.

​Noelovmu privítaniu v rodine predchádzali dramatické okolnosti. Pre pandémiu sa celé mesiace nevideli. "Videl som ho po dvoch mesiacoch," upresnil Ján Mečiar. "Keď išla Noelova mama do pôrodnice, tak aj môjho syna odtiaľ vyhodili. On sa nedostal ani do pôrodnice, keď sa malý narodil. Prvýkrát ho videl, až keď prišli domov," opisuje situáciu, ktorá paralyzovala nielen Slovensko, ale celý svet. "My sme ho videli prvýkrát až po dvoch mesiacoch. Bolo to dosť neštandardné," dodáva. A ako sa Ján Mečiar cíti ako dedko? To sa dozviete vo videu HORE.

Zdroj: TV JOJ

Jána Mečiara môžete vidieť každý pracovný deň v Novinách o 19:30 hod. na JOJke!