Emotívna chvíľa, na ktorú tak dlho čakala: Aneta Parišková sa vracia do spravodajstva!

Obľúbená moderátorka spravodajstva začiatkom mája prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že bojuje so zákerným onkologických ochorením. S chorobou sa od začiatku pasuje ako levica a podstupuje chemoterapie. Keďže Aneta svoju prácu miluje, čakala, kedy sa do nej bude môcť vrátiť. A ten deň nastal vo štvrtok!

Keď neodmysliteľná súčasť televízie JOJ, Aneta Parišková, prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že na onkológii bojuje so zákernou chorobou, doslova sa spojilo celé Slovensko. Tisícky ľudí jej adresovali dojímavé slová plné nádeje, viery, podpory a spolupatričnosti, ktoré jej pomáhajú bojovať s rakovinou. Oporou jej je rodina, priatelia i kolegovia z práce. Aneta podstupuje chemoterapie a na onkológii počas hospitalizácie oslavovala aj svoje narodeniny. „Dostala som dnes aj krásne darček: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať. Takže, teraz táto ďalšia chemo môže byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň. Hurá, oslavujem!!! Navyše mám krásny pocit z vašich gratulácii. Ďakujem vám za každú jednu. Veľmi si to vážim a teším sa,“ napísala vtedy Parišková.

Už v tom čase začala jedným očkom pokukovať po návrate do práce, ktorú tak veľmi miluje a napĺňa ju.Práca jej veľmi chýba, lebo ona doma neobsedí na jednom mieste. Teraz je k tomu pritlačená. Ale chýba jej to. Pozdravuje všetkých kolegov, teší sa do práce,“ povedal v máji jej manžel Mirko. V súvislosti so svojím plánovaným návratom do spravodajstva si moderátorka zadovážila aj šik parochňu. Pre istotu by som chcela mať jednu parochňu, pretože pevne verím a dúfam, že sa ešte počas chemoterapií budem môcť vrátiť na televíznu obrazovku,“ vyznala sa pred časom pre Topstar. Na Anetin návrat do práce sme sa všetci veľmi tešili a fandili sme jej. Jej dobrá nálada, pozitívny prístup k životu, široký úsmev a veselý smiech na chodbách JOJky je skrátka nenahraditeľný. A deň jej návratu nastal práve vo štvrtok!

Naša obľúbená kolegyňa sa medzi nás vrátila a sadla si do moderátorského kresla po vyše dvoch náročných mesiacoch. Jej návrat bol veľmi dojímavý a sprevádzali ho silné emócie.Nepovedala by som, že mám adrenalín. Len sa neskutočne teším. Ja som sa tešila hlavne, že prídem medzi mojich milovaných kolegov. Naozaj nepreháňam. Veď, v JOJke som už trinásť rokov. Takže, všetci moji kolegovia sú mi ako rodina. Na návrat k mojej jojkárskej rodine a k divákom som sa veľmi tešila. Spravodajstvo milujem už vyše dvadsať rokov, takže aj samotná práca mi už veľmi chýbala.. Ja som vlastne neprišla do práce, ale na psychoterapiu,“ povedala pre joj.sk s úsmevom. Jedným dychom dodala, že je pre ňu požehnaním, že má prácu, ktorú miluje a je v nej obklopená kolektívom, ktorý je pre ňu druhou rodinou. Myslím si, že je veľkým požehnaním pre každého človeka, keď robí prácu, ktorá ho baví a pracuje s ľuďmi, ktorých má naozaj rád. Ja to šťastie mám. Byť doma s rodinou je super. Mám veľkú podporu – od manžela, od detí, celej rodiny, od priateľov, ale aj moji priatelia, tu v JOJke, mi už nesmierne chýbali. Práca s informáciami ma veľmi baví a ten bzukot v redakcii, keď sa pripravujú Noviny, je úžasný, cítim sa tu výborne. Každý onkologický pacient by sa mal, okrem iného, udržiavať v dobrej psychickej pohode, lebo aj to je pri liečbe dôležité. Prísť na psychoterapiu do JOJky je pre mňa súčasťou udržiavania si psychickej pohody,“ zhodnotila. Na otázku, ako sa má a ako sa cíti, odpovedala typicky optimisticky a s úsmevom. Ako sa hovorí v lekárskej terminológii: subjektívne sa pacientka cíti veľmi dobre,“ dodala.

https://www.instagram.com/p/CCJYnKRnisJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Z Anetinho návratu sa všetci nesmierne tešíme a želáme jej ešte veľa síl na ceste za zdravím!

Noviny TV JOJ s Anetou Pariškovou môžete naživo sledovať TU!