Je to žena s veľkým srdcom: Z emotívnych slov Anety Pariškovej sa tisnú slzy do očí!

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková patrí medzi tie celebrity, ktoré sa snažia využívať svoje zvučné meno pre dobrú vec. Je totiž celým srdcom zapálená pre dobročinnosť a charitu. Na šírenie týchto myšlienok nezabúda ani v období, keď ona sama potrebuje pomoc s liečbou onkologického ochorenia.

Moderátorka Aneta Parišková je žena s veľkým srdcom. Dokazuje to jej dlhoročná charitatívna činnosť týkajúca sa rôznych oblastí. Vie totiž, že pomoc druhým je to najvzácnejšie, čo môžeme pre svet urobiť. Dlhé roky je oddanou dobrovoľníčkou, filantropkou a vždy k tomu nabádala prostredníctvom sociálnych sietí aj svojich fanúšikov. V dôsledku onkologického ochorenia, z ktorého sa už niekoľko mesiacov lieči, sa však dostala do pozície, že pomoc potrebuje práve ona.

Aneta je dlhoročnou pravidelnou darkyňou krvi, za čo dostala od Slovenského červeného kríža aj dobrovoľnícke vyznamenanie. Robila to oduševnene aj napriek tomu, že má strach z krvi a ihiel. Neznášam ihly a nerada sa pozerám na krv. Ale ten pocit, že darovaním krvi môžem niekomu zachrániť život, je úžasný,“ povedala kedysi moderátorka. Teraz to bola práve ona, kto potreboval transfúziu krvi. Osud sa s nami dokáže všelijako zahrať. Šesť rokov som bola ambasádorkou darcovstva krvi a nadšenou darkyňou krvi, naposledy 14. 2. 2020. No situácia sa otočila a dnes som ako onkohematologická pacientka prvýkrát dostala transfúziu. Je mi veľmi ľúto, že už krv nikdy nebudem môcť darovať,” napísala blondínka na sociálnej sieti. Hoci ona sama potrebuje pomoc, nezabúda ani na ostatných. Z jej emotívnych slov, ktoré odkázala svojim fanúšikom, sa tisnú slzy do očí. Ak ju môžete darovať vy, prosím, urobte to. Pacientov, ktorí krv potrebujú, je veľa. A vám to dá krásny pocit, že ste niekomu pomohli, či dokonca zachránili život. Ďakujem,” dodala Parišková. Nuž, Aneta opätovne dokázala, že je žena s veľkým a dobrým srdcom!