Aneta Parišková na najnovších fotkách žiari nadšením: Krásna, usmiata a šťastná!

Konečne má dôvod na úsmev! Uplynulý rok bol pre obľúbenú moderátorku spravodajstva naozaj náročný. Bojovala s vážnym onkologickým ochorením a všetko sťažovala aj pandémia koronavírusu. Po dlhých ťažkých mesiacoch však pre Anetu konečne svitlo na lepšie časy!

Moderátorka Aneta Parišková má za sebou v dôsledku boja s onkologickým ochorením naozaj náročný rok. V poslednom období jej však konečne svitlo na lepšie časy. Blondínka sa rozhodla v rámci možností žiť naplno a tak sa spolu so synmi presťahovali za veľkú mláku. Jej manžel Mirko totiž desiatky rokov žije a pracuje v Amerike. Takto budú celá rodina neustále spolu.Chalani boli zvyknutí každý deň športovať. Zrazu uviazli v trojizbovom byte bez balkóna. Navyše, ja som s nimi zo zdravotných dôvodov nemohla chodiť von. Bolo mi ich veľmi ľúto. Aj preto sme sa nakoniec s Mirkom rozhodli, že ich zoberieme na Floridu. Chodia tu do školy, zároveň si doma robia zadania pre slovenskú školu. Každý deň športujú, bicyklujú sa, behajú po vonku,“ prezradila v rozhovore pre časopis Báječná žena.

Rozhodnutie presťahovať sa do amerického Orlanda si Parišková nesmierne pochvaľuje a podľa najnovších fotiek vidieť, že žiari šťastím. Pôsobí odpočinuto, spokojne a nesmierne jej to pristane. Nebyť mojej rakoviny a covidu 19 zrejme by sme teraz neboli aj s chlapcami na Floride. Ocitli sme sa však v situácii, kedy sa dočasný odchod do USA ukázal ako najlepšie riešenie. Teším sa, že tu chlapci chodia do školy a konečne intenzívne športujú,“ napísala k snímkam na sociálnej sieti.

Anetke a aj jej rodine držíme palce a želáme veľa zdravia a spokojnosti!