Ján Mečiar prekvapil radikálne zmeneným imidžom: Aha, akú hustú bradu skrýva pod rúškom!

Pandémia koronavírusu pred vyše rokom zakryla naše tváre rúškami a respirátormi, čo mnohí muži využili vo svoj prospech. Viacerí páni sa totiž prestali holiť a zapustili si poriadne brady či fúzy. Medzi nich patrí aj dlhoročná tvár nášho spravodajstva – Ján Mečiar!

Obľúbený moderátor Ján Mečiar je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva už dlhé roky. Obtýždeň sa pravidelne prihovára divákom z večerných Novín a popritom stíha tvoriť reláciu Spektrum, kde sa zaoberá vedecko-technologickým pokrokom, ale aj bežnými vecami, s ktorými sa na dennej báze stretávame. Počas Novín o 12 sa taktiež pravidelne rozpráva so zaujímavými hosťami a popritom všetkom má dostatok času na svoju rodinu a koníčky. O práci, ale i o súkromí bol pred pár dňami ako hosť porozprávať v Rádiu Jemné. Nuž, a práve fotky z jeho návštevy v rádiu prekvapili mnohých fanúšikov.

Tak ako mnoho mužov, aj tvár nášho spravodajstva, totiž radikálne zmenila imidž. Mečiar vymenil hladko oholenú tvár za hustú bradu, ktorú si ale doposiaľ nikto z divákov nemal možnosť všimnúť, keďže sa pred obrazovkami ukazuje len v respirátore. Porast na tvári si ešte pred rokom „zapustili“ aj ďalší známi páni zo slovenského šoubiznisu. Žiletky sa dlhší čas nedotkli, napríklad, herci Maroš Kramár, Števo Skrúcaný, Martin Mňahončák či dirigent Braňo Kostka. Pri výkone svojej práce si totiž hustú bradu veľmi dovoliť nemôžu a tak dlhšiu umeleckú pauzu využili práve týmto spôsobom. Je však vysoko pravdepodobné, že všetci páni sa po pandémii vrátia k pôvodonému imidžu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rádio Jemné (@radiojemne)

Jána Mečiara môžete vidieť v Novinách o 19:30 hod. na JOJke!