Lucia Barmošová oslavuje okrúhle narodeniny: Wau, veď ona je z roka na rok krajšia!

Sympatická moderátorka pracuje v televízii JOJ už neuveriteľných sedemnásť rokov, pričom drvivú väčšinu tohto času je súčasťou hlavnej spravodajskej relácie. Vždy je nesmierne profesionálna, jej prejav je prirodzený a nenútený, nuž a nemenej pôsobivý je aj jej výzor. Dnes oslavuje okrúhle 40. narodeniny a my môžeme len skonštatovať, že zreje ako víno!

Lucia Barmošová, rodená Kmotorková, sa narodila 4. júna 1982 v Bratislave. Študovala na Obchodnej akadémii, no napokon ju zlákal svet médií a prihlásila sa na Fakultu žurnalistiky Univerzity Komenského v Bratislave. Už v prvom ročníku pracovala v TASR na zahraničnom oddelení a postupne sa vďaka svojmu talentu, šikovnosti a tvrdej práci dostala do viacerých rádií. Jej moderátorské schopnosti neostali bez odozvy a postupom času sa prepracovala na pozíciu moderátorky televízie JOJ. Hoci teraz je veľkou profesionálkou, kedysi bola pred kamerami tiež začiatočníčkou a na svoje prvé kroky v JOJke si dnes spomína s nostalgickým úsmevom.Bolo to pre mňa nezvyčajné a nové, pretože človek je na obraze. Okrem auditívneho prejavu je tam aj vizuál. Bolo milé sledovať, ako sa o nás starajú, ako ma líčia, čo som predtým nikdy nezažila,“ zaspomínala si na prvé dni v úlohe televíznej moderátorky.

​​​Moderátorka pred sedemnástimi rokmi začínala v rannom spravodajstve a na tieto časy má veľmi pekné spomienky. A to aj napriek tomu, že musela vstávať veľmi skoro. „Boli sme perfektná partia na tých ranných novinách. Ja si pamätám, že o štvrtej ráno po mňa chodilo auto, aby sme všetko postíhali. Raz som až spadla zo schodov, tak som sa ponáhľala, lebo som nestíhala. Tak s odretými kolenami som vysielala,“ prezradila so smiechom niekoľkoročné tajomstvo.

Okrem práce v televízii Lucia Barmošová pôsobila aj ako pedagogička na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave, kde prednášala masmediálnu komunikáciu. V súkromí je nesmierne aktívna a venuje sa viacerých športom. Miluje turistiku, lezenie, lyžovanie, plávanie, bicyklovanie i jogu. Rada cestuje, varí a pečie, no najradšej trávi čas so svojou milovanou rodinou.

Lucii Barmošovej k okrúhlym narodeninám srdečne blahoželáme a prajeme veľa zdravia a spokojnosti!