Dominika Žiaranová dnes oslavuje okrúhlu 30-tku: Pozrite, veď ona sa rokmi vôbec nemení!

Dominika Žiaranová je jasným dôkazom toho, že vek je skutočne len číslo. Keby ste stretli hviezdu seriálov Hranica a Nemocnica osobne, iste by ste si pomysleli, že vyzerá veľmi mlado. Takmer ako dievčatko. Dnes oslavuje okrúhle, tridsiate narodeniny. Nenechajte sa však zmiasť jej drobným vzhľadom. Dominika je totiž žena plná energie a keď sa usmeje, v momente vám zlepší deň!

Dominika Žiaranová sa narodila 3. júna 1992 a dnes je z nej úspešná a talentovaná herečka. Poznať ju môžete zo seriálov, filmu či dabingu. Svoj nezameniteľný a krásny hlas už totiž prepožičala obrovskému množstvu postáv. Vidieť ste ju mohli aj na obrazovkách JOJky a to hneď v niekoľkých projektoch. Dominika je vám istotne známa napríklad zo seriálu Delukse, kde zahviezdila v úlohe Lilien Lili Pokornej. Ako čašníčke jej to pristalo a aj keď v hoteli pracovala len preto, aby ulovila boháča, zažila tam nakoniec mnoho zaujímavého. Spomenúť by sme ale mali rozhodne aj úspešný film, Cez prsty, v ktorom Dominika taktiež účinkovala. Aktuálne môžete herečku sledovať vo veľmi úspešných seriáloch Nemocnica a Hranica. Kým v Nemocnici hrá charizmatickú doktorku Inéz, ktorá je vždy dobre naladená a vyrieši každý problém, v Hranici ju poznáte ako Lýdiu, jednu z vnučiek hlavy pašeráckeho biznisu, Zorky. Lydka je svojská parádnica, ktorá sa síce do roboty veľmi nehrnie, no za to vie všetkým vždy dobre poradiť.

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Ako to ale Dominika robí, že vyzerá stále ako dievčatko? Možno za tým bude jej tajný recept. Herečka nám totiž prezradila, ako sa o seba stará. „V poslednom čase, som si našla také svoje rituály, ktoré ráno a večer riešim. Cvičím jogu. To ma obrovsky dáva do pohody. Začala som aj so studenými sprchami. A mám aj také rituály, kedy dbám na to, aby som sa večer poriadne odlíčila, lebo to som zanedbávala,“ prezradila o sebe herečka. Navyše, k starostlivosti o seba a svoje telo má Dominika pozitívny prístup, pretože ho vníma ako svoju schránku, ktorú si jednoducho musí opatrovať. „To telo je len jedno, je len naše a potom záleží ako funguje aj od toho, ako sa o neho staráme. Takže ja som veľmi rada, že som si našla tieto rituály, lebo predtým to bolo také, že o päť minút vstávam a všetko rýchlo,“ vysvetlila Dominika.

Hranica - Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Nuž, rodičia musia byť na herečku veľmi pyšní. Dnes oslavuje tridsiatku a je z nej úspešná a krásna žena, ktorá je iste pre mnohých inšpiráciou. Dominika je totiž dobrák od kosti, stále okolo seba šíri perfektnú náladu a patrí rozhodne k najmilším ľuďom, akých by ste mohli stretnúť. Ako o nej hovoria mnohí, je to skrátka slniečko. Pyšní sú na ňu určite aj jej súrodenci, na ktorých nedá dopustiť. V jednom z rozhovorov im dokonca venovala milé vyznanie. „Ja zbožňujem mojich súrodencov, všetkých troch. Ja som strašne rada. Ja by som to dopriala každému mať súrodencov. A čím sme starší, tým viac mám pocit, že si o to viac rozumieme a ja musím povedať, že moji súrodenci ma neskutočne motivujú,“ povedala v rozhovore oslávenkyňa, Dominika Žiaranová.

Dominike želáme k jej okrúhlym tridsiatim narodeninám všetko len to najlepšie a najkrajšie!

Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!