TOP YouTuberi si zahrali vtipné postavy: Zrebný & Frlajs zahviezdili v Novom živote!

Do seriálu Nový život zavítali ďalší miláčikovia mladých ľudí. Hviezdy slovenského YouTube Lukáš Frlajs a Matej Zrebný si zahrali úspešných influencerov a moderátorov. Svojej televíznej úlohy sa chopili bravúrne.

​Seriál Nový život je zaujímavý nielen svojím dejom, ale aj obrovským množstvom hercov, ktorí v ňom hrajú. Okrem najväčších mien sa v seriáli objavujú aj rôzne menšie epizódne postavy, ktoré si zahrali nielen profesionálni herci, ale aj ľudia, ktorých poznáme skôr z iných sfér. Vo štvrtkovej epizóde sa tak napríklad objavili aj jedni z najznámejších slovenských YouTuberov - Matej Zrebný a Lukáš Frlajs. Obaja sú známi tým, že za roky spolupráce dosiahli úspechy, o akých sa môže väčšine Slovenska len snívať. Videá, ktoré spolu nakrúcajú už niekoľko rokov, sledujú milióny ľudí nielen u nás na Slovensku, ale aj v zahraničí. Najúspešnejšie video má aktuálne na konte už neuveriteľných 28 miliónov videní. Hlavné príjmy tejto známej dvojice pramenia zo spoluprác s rôznymi firmami.

​Tie sú ochotné zaplatiť tisíce eur za to, aby sa objavili v ich videu. Ktokoľvek, kto doteraz Zrebného a Frlajsa nepoznal, mal tú česť vidieť ich na televíznych obrazovkách vďaka seriálu Nový život. V najnovšej epizóde si zahral Matej Zrebný známeho moderátora, ktorý spovedá úspešného influencera s vyše miliónom followerov na sociálnej sieti. Tohto followera stvárnil jeho kolega Lukáš Frlajs. Oboch protagonistov zhliadla v televízii hlavná postava Nového života - bývalý futbalista Paľo Cvikla, ktorý sa od infuencera dozvedá, že všetko je iba v našej hlave. Údajne stačí, že sa človek začne nakrúcať a odrazu sa aj z neho môže stať hotová hviezda. A práve toto posolstvo si napokon aj zobral k srdcu. Pozrite si celú scénu vo videu HORE!

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!