Mamba Dasha a Tony Porucha ukázali rozkošného synčeka: Aha, ako ich drobček vyrástol!

Známy párik zo slovenského šoubiznisu spoločne vychováva synčeka Manola, ktorý v novembri oslávi už dva roky. Že ich najväčší poklad rastie ako z vody dokazujú aj najnovšie fotky, ktorými sa pochválili svojím fanúšikom.

Speváčka Mamba Dasha Šarközyová tvorí už dlhé roky harmonický pár s hercom a tanečníkom Tonym Poruchom. Sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka Manola, ktorý sa vypýtal na svet v novembri 2018 a tak tento rok na narodeninovej torte sfúkne už dve sviečky. Ich drobček rastie ako z vody, o čom svedčia fotky, ktorými sa fanúšikom pochváli prostredníctvom sociálnej siete. Šibalský úsmev a iskričky v očiach naznačujú, že z ich zlatíčka rastie malý huncút.

Otázka, či plánujú aj ďalšieho potomka, je stále otvorená. Svorne totiž tvrdia, že Manolko im dáva dostatok radosti a šťastia. „Zatiaľ sme tak nastavení. Neriešime to nasilu a neriešime to tak, ako to riešia iní,“ zhodli sa dlhoroční partneri. Jasné rozhodnutie nepadlo ani v prípade svadby. „Toto nechávame na čas, kedy bude Manolko trocha väčší a nebol na svadbe iba babke na rukách. Nech môže behať kade-tade," dodávajú zaľúbenci.

Ako zvládli Tony s Mambou a so synčekom izoláciu? Pozrite si rozhovor vo videu HORE!