Vanesa z Nového života zamieša karty aj v druhej sérii: Aký osud čaká mladú bitkárku?

V posledných častiach prvej série obľúbeného seriálu Nový život sa v deji objavila nová postava. Do školy sa totiž z polepšovne vrátila nezvládnuteľná a agresívna Vanesa. Nenapraviteľná dievčina robila zlobu, kde sa len dalo. Čo ju ale čaká v druhej sérii?

Na konci prvej série Nového života prišla do deja nová postava – Vanesa. Bitkárka a agresorka sa vrátila z polepšovne a hneď po svojom návrate rozvírila stojaté vody na škole. Nielenže bola bezohľadná a surová voči rovesníkom, bez mihnutia oka si dovolila nevhodné správanie aj k učiteľom. Tomáš, ako dobrá duša, sa rozhodol, že ju vyskúša prevychovať. Najprv sa voči nej postavil a ukázal jej, že sa jej nebojí. Potom sa s ňou pokúsil kamarátiť. Skončilo to tak, že na konci poslednej časti sa na neho Vanesa v šatni vrhla a pobozkala ho.

Problémovú Vanesu si v novom živote zahrala mladučká herečka Laura Kronauerová, ktorá naznačila, akým smerom sa budú uberať kroky tejto neposlušnej mladej dámy. „Bude to mať veľmi zaujímavé. Ona si prežije zaujímavé okamihy v živote, ktoré zažije prvý krát. Ani na ne nevie reagovať. Nevie, ako sa cez to preniesť. Bude mať vzťah, prvý raz sa zamiluje a bude to taká raná láska. Bude to krásne…,“ prezradila Laura.

Sledujte druhú sériu Nového života už od 1. septembra o 20:35 na JOJke!