Ján Dobrík si mal zahrať už v prvej sérii Nového života: STOPka pre zdravotné problémy!

V druhej sérii obľúbeného seriálu Nový život sa môžete tešiť aj na novú postavu a to bývalého futbalistu Ruda Kapustu. Toho si zahral sympatický herec Ján Dobrík. Málokto však vie, že súčasťou seriálu mal byť pôvodne už od prvej série! Prekazili mu to ale zdravotné problémy!

Ján Dobrík je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých úspešných projektov. Stvárňoval jednu z hlavných postav v populárnom seriáli Divoké kone, hral v projekte Som mama a niekoľko kôl tancoval aj v charitatívnej šou Tanec snov. Práve v tanečnej šou musel predčasne skončiť pre vážne zdravotné problémy. Situácia sa po pár rokoch zopakovala ako cez kopirák. Dobrík mal totiž účinkovať už v prvej sérii Nového života, no pre zdravotné problémy to musel odriecť. „Pravda je taká, že ja som dostal ponuku pri jeho prvej sérii. A vlastne už aj bol kocúr v trúbe, ale ja som v predvečer môjho prvého natáčacieho dňa ochorel. Neviem, čo je s tým zdravím. Raz za päť rokov sa mi stane nejaká vec. Bolo to také, že som nebol schopný prísť ani prvý, ani druhý, ani tretí svoj filmovací deň. Takže, žiaľ z logických dôvodov ma vymenili v prvej sérii,“ povedal pre joj.sk.

Ján Dobrík bude v druhej sérii stvárňovať bývalého futbalistu Ruda Kapustu, ktorý bol kedysi poriadny búrlivák. Venoval sa hazardu, bol agresívny a napožičiaval si kopec peňazí. Na rok skončil v base, z ktorej sa vráti ako nový človek. Pri obsadzovaní herca do tejto úlohy mu zahralo do karát aj to, že počas pandémie radikálne zmenil imidž a podobne ako veľa známych mužov si nechal narásť bradu aj vlasy.Po poslednom odohratom predstavení v Žiline som si povedal, že si dám play off a nechám si bradu. To sa vlastne spája s týmto seriálom. Keď v JOJke chceli vidieť, moju aktuálnu vizáž, tak som poslal niečo podobné tomuto a oni povedali, že super! Že sa to naozaj hodí na toho týpka, ktorého tu idem robiť, takže, teraz je to brada a sú to vlasy,“ dodal s úsmevom.

Sledujte druhú sériu obľúbeného seriálu Nový život už od 1. septembra na JOJke!