Odpadnete, čo vyštudovala Lea z Nového života: Stačilo málo a vôbec by nebola herečka!

Sympatickú Leu stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život herečka Simona Kollárová. Málokto však vie, že vo svojom živote sa pôvodne chcela uberať úplne iným smerom! Svedčí o tom stredná škola, ktorú vyštudovala.

Lea Cviklová patrí azda k najobľúbenejším postavám v obľúbenom seriáli Nový život. Svojrázna tínedžerka si získala srdcia divákov svojím rebelstvom, podrezaným jazykom a určite aj výrazným imidžom. Pred kamerami ju stvárňuje sympatická a priam éterická herečka Simona Kollárová. Tá je vo svojom súkromí presným opakom dievčiny, ktorú v seriáli hrá. Zaujímavosťou je, že hoci na vysokej škole študuje herectvo, pôvodne plánovala zakotviť v úplne inej brandži.

Simona od detstva miluje zvieratá a tak nečudo, že na strednej škole študovala kynológiu.Odmalička som mala k zvieratám blízko. Tak som sa rozhodla, že pôjdem týmto smerom. Chcela som strednú, ktorá ma bude baviť,“ zhodnotila seriálová Lea. Láska k nemým tváram jej však ostala a doma vychováva dvoch nádherných psíkov. Venujem sa im každý deň. Učím ich rôzne triky. Nie také klasické, ale skôr filmové dogdancingové a tak,“ vysvetlila. Prezradila, že svojich chlpatých miláčikov naučila rôzne povely a tak bez problémov dokážu chodiť pomedzi nohy, vyskočiť jej na chrbát či robiť otočky. Dokonca ich naučila aj priniesť svojej paničke pivo. Nuž, práve tento povel by zrejme ocenili nejeden psíčkar, čo poviete?

Sledujte obľúbený seriál Nový život už vo štvrtok o 20:35 na JOJke!