Helena Krajčiová vedie svoje deti k skromnosti: TAKTO doma riešia vianočné darčeky!

Vianoce sú v prvom rade o rodine a nie o horách darčekov. Vie to aj herečka Helena Krajčiová, ktorá k tejto myšlienke vedie aj svoje deti. Učí ich skromnosti a tak si doma hravo poradili aj s otázkou vianočných darčekov. Ako? Čítajte ďalej!

Vianoce v rodine Heleny Krajčiovej, ktorá už takmer rok hviezdi v seriáli Nový život, sú klasické, tradičné a bez stresu. Ryšavka spolu s manželom a deťmi trávia Vianoce v kruhu svojej rodiny, a tak je od predvianočných príprav a stresu úplne oslobodená. Ja sa našťastie nemusím vôbec pripravovať, lebo u nás Vianoce pripravuje moja mama. Vždy chodíme k rodičom. Všetky sestry s rodinami a partnermi a deťmi, takže ja som od toho našťastie ušetrená," povedala s úsmevom Krajčiová. Jej hlavnou povinnosťou tak je, aby bol napísaný list Ježiškovi. A hoci ten darčeky zabezpečí, ich zoznam musí vždy prejsť jej cenzúrou. „Hovoriaci papagáj nebol úplne top pre mňa, ale, samozrejme, môže si napísať, čo chce. Nakoniec ale sama povedala, že chce lyže a lyžiarky," zasmiala sa.

S darčekmi sa to však v tejto rodine rozhodne nepreháňa. Práve naopak. Herečka svoje deti vedie k skromnosti. „Čo sa darčekov týka, zatiaľ sa nám darí byť veľmi diétnymi. Anika si naozaj pamätá, že minulý rok dostala dva darčeky. Veľmi radi by sme zostali v tomto skromní," zhodnotila predstaviteľka seriálovej Lucie. Na Štedrý deň si skrátka namiesto kvanta darčekov úžívajú vzájomnú prítomnosť a tradície. V šošovici sa hrabeme. Vyzerá to ako peniažky. Pomodlíme sa a púšťame si koledy. Nevstávame od stola a pod obrusom musia byť bankovky,“ dodala.

Helena Krajčiová - Vianoce Helena Krajčiová - Vianoce Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!