Luciin pôrod i udobrenie Dušana a Aleny: TOP momenty z emotívneho finále Nového života!

Druhá séria obľúbeného seriálu Nový život sa vo štvrtok večer dostala do svojho finále a my sme konečne videli, ako sa uzavreli osudy hlavných hrdinov. Pozrite si to ešte raz!

Druhá séria Nového života bola dokonalým kokteilom zaujímavých dejových liniek, dramatických zvratov, ale i emotívnych chvíľ. A také bolo aj finále. Po niekoľkých týždňoch veľkej búrky v manželstve Dušana a Aleny konečne vyšlo slnko. Alena si uvedomila, že to s Bottom prepískla a všetko pokazila. Dušan si zas uvedomil, že hoci ho sklamala a hnevá sa na ňu, stále ju miluje. Povestný zlom nastal pri Luciinom pôrode, pri ktorom obaja asistovali. V tej chvíli zrazu zistili, že k sebe jednoducho patria a rozhodli sa, že to spolu opäť skúsia.

Zaujímavé to bolo aj v prípade Luciinho pôrodu. Keď už niekoľko dní malú Brigitte prenášala, rozhodla sa, že sa spolu s Paľom vyberie na výlet do prírody. Po chvíľke prechádzky však na ňu prišli kontrakcie. Keďže Paľo na lúke stratil kľúče od auta, nevedeli sa dostať do nemocnice. Čakali na sanitku, no tá havarovala, keď sa v križovatke zrazila s Alenou. V hodine dvanástej prišla na miesto Alena aj so záchranárom, no ten si po bitke s Cviklom zlomil ruku. Nedalo sa nič robiť a bábätko museli odrodiť Luciini priatelia. Našťastie, všetko prebehlo hladko, bez komplikácií a na svet prišlo rozkošné dievčatko. Dojatá Lucia sa napokon rozhodla, že dcérku nepomenuje Brigitte, ale Paulínka – po „druhom“ ockovi. Hoci futbal a športová kariéra boli pre Luciu vždy tým najdôležitejším v živote, až keď v náručí držala perinku s dieťatkom, uvedomila si, čo je v živote podstatné – rodina.

Pozrite si najdojímavejšie momenty z finále Nového života vo videu HORE!

Tagy: Nový život