Napínavé finále druhej série Nového života: Dramatický pôrod Lucie pod holým nebom!

Druhá séria obľúbeného seriálu Nový život sa chýli ku koncu a už dnes večer uvidíme veľké finále. Nebudú chýbať silné emócie, napínavé situácie a dočkáme sa aj dlho očakávaného pôrodu Lucie. Avšak, ako to už pri Paľovi Cviklovi býva, nič nepôjde ako po masle...

Paľo Cvikla je akosi odjakživa magnetom na problémy a tie sa mu nevyhnú ani v ten najdôležitejší deň. V deň, keď jeho partnerka Lucia začne rodiť. Bývalá futbalistka sa rozhodla, že posledné dni pred pôrodom už nebude tráviť doma na gauči sediac so založenými rukami. Paľa presvedčila, aby sa spoločne vybrali na výlet do prírody. Lenže, čo čert nechcel, presne uprostred lesa na Luciu prídu kontrakcie a začne rodiť. Ako naschvál Cvikla počas prechádzky na lúke stratí kľúče od auta a tak budú odkázaní na príchod sanitky. No ani jej príjazd sa nezaobíde bez komplikácií a tak Lucii neostane nič iné, len porodiť pod holým nebom.

Nakrúcanie týchto dramatický scén prebiehalo v septembri a trvalo dva dni. Pre hereckú predstaviteľku Lucie to nebolo práve najjednoduchšie filmovanie. Určite to chce investovať viac fyzických síl, väčšinou ma z kriku a veľkého dýchania rozbolí hlava. Pôrod sa ťahal viacerými obrazmi, takže som niekoľko hodín viac-menej preležala na zemi s rozkročenými nohami, čo tiež nie je niečo extra príjemné. Ale medzi obrazmi sme sa samozrejme nasmiali, tak to už býva pri vypätých scénach, že automaticky odľahčujete situáciu, aby ste si oddýchli. Mali sme dobré počasie a krásne prostredie v prírode,“ zhodnotila Helena Krajčiová. Na toto nakrúcanie určite nikdy nezabudne a to z jedného hlavného dôvodu. Korunou tomu všetkému bol fakt, že to bolo presne 2 roky po pôrode môjho syna. Myšlienkami som teda bola pri svojom reálnom zážitku veľmi blízko. Takéto veci sa stavajú a sú silné,“ prezradila ryšavka.

Ako napokon dopadne Luciin pôrod? Bude sa jej dieťa volať Brigita? Odpustí Dušan nevernej Alene a dajú sa naspäť dokopy, alebo utečie do Pardubíc?

Sledujte finále seriálu Nový život už dnes o 20:35 a po ňom špeciálnu vianočnú časť Nový život: Šťastné a veselé na JOJke!