Dušan a Alena začnú odznova, no má to háčik: Podarí sa im zlepiť rozbité manželstvo?

Úspešný seriál Nový život sa už 19. januára vráti na obrazovky JOJky so svojou treťou sériou. V tej budeme sledovať, ako sa bude vyvíjať naštrbený vzťah nevernej Aleny a sklamaného Dušana. Budú schopní sa po tom všetkom ešte k sebe vrátiť? Naozaj platí, že do tretice všetko najlepšie?

Azda najdramatickejšou dejovou linkou druhej série bol vzťah Dušana a Aleny. Ich harmonické manželstvo sa rozpadlo na márne kúsky po tom, čo si Alena začala románik s novinárom Robom Bottom. Na konci druhej série však zistila, čo je zač a okamžite sa s ním rozišla. Uvedomila si, čo v Dušanovi má a chcela sa k nemu zase vrátiť. Lenže, dokáže jej Dušan odpustiť? Na to sme sa opýtali aj predstaviteľa bývalého hokejistu. Ešte nemáme všetky scenáre, ale v prvej fáze nakrúcania ma čaká udobrovanie s manželkou. Nachádzanie, hľadanie nejakej lásky, vzťahu, porozumenia, dôvery,“ povedal v náznakoch herec Milo Kráľ.

Práve dejová linka Dušana a Aleny, ktorých manželstvo zažilo veľkú búrku, bola medzi divákmi veľmi obľúbená a zaznamenala naozaj búrlivé reakcie. „Ľuďom je to asi blízke, lebo sa s tým, bohužiaľ, stretávajú vo svojich životoch. Som rád, že sa to ľuďom páči, ale pri tých komentároch, že: „Chudák Dušan“… Vždy sú to dva príbehy a každý sa na to pozerá z toho svojho osudu. Takže, možno tá Alena mala správne motivácie k tomu a pre Dušana je to také varovanie, že pozor, pozor, neuspokoj sa,“ zhodnotil Milo. Ako to teda napokon dopadne?

Sledujte tretiu sériu Nového života už od 19. januára na JOJke!