Obľúbený seriál Nový život sa vracia s treťou sériou: Pozrite si prvé zábery!

Do tretice všetko najlepšie? Úspešný seriál Nový život sa už onedlho vráti na obrazovky JOJky so svojou treťou sériou. Môžete sa tešiť na svoje obľúbené postavy a aj na pokračovanie ich životných osudov. Prinášame vám prvé zábery z nových častí!

Obľúbený seriál Nový život si vďaka zaujímavým postavám, pútavému deju a skvelým dialógom získal medzi divákmi veľký úspech. Osudy hlavných hrdinov Dušana a Aleny, Lucie a Paľa či Loha sme si všetci zamilovali a netrpezlivo čakáme, ako budú pokračovať v tretej sérii. Tá príde na obrazovky JOJky už čoskoro a už teraz vám môžeme povedať, že sa rozhodne máte na čo tešiť.

Azda najdramatickejšou dejovou linkou druhej série bol vzťah Dušana a Aleny. Ich harmonické manželstvo sa rozpadlo na márne kúsky po tom, čo si Alena začala románik s novinárom Robom Bottom. Na konci druhej série však zistila, čo je zač a okamžite sa s ním rozišla. Uvedomila si, čo v Dušanovi má a chcela sa k nemu zase vrátiť. Lenže, dokáže jej Dušan odpustiť? Kto sa bude musieť pri oživení ich manželstva viac snažiť – on alebo ona? Alena s Dušanom sa takisto pokúsia o Nový život, ale či to bude po všetkom čo sa medzi nimi udialo ešte možné, na to si musia diváci počkať,“ povedala o tretej sérii kreatívna producentka Danica Hričová. Ako to bude pokračovať a ako to napokon dopadne, to sa dozvieme v tretej sérii, ktorá na JOJke odštartuje už čoskoro! Skráťte si čakanie a pozrite si prvé zábery z nových častí vo videu HORE!