Barbora Balúchová si zahrá v seriáli Nový život: Ako sexi blondínka zasiahne do deja?

Tretia séria obľúbeného seriálu Nový život odštartuje na obrazovkách JOJky dnes večer a už prvá časť bude plná zaujímavých dejových zvratov. O jeden z nich sa postará aj sexi blondínka Elika, ktorú si zahrala speváčka Barbora Balúchová!

Krátko pred Vianocami sa veľkým a emotívnym finále skončila druhá séria obľúbeného seriálu Nový život, ktorý si medzi divákmi získal množstvo priaznivcov. Niet preto divu, že sa fanúšikovia už nevedia dočkať, ako budú pokračovať príbehy hlavných hrdinov. Tretia séria štartuje už dnes večer a hneď v prvej časti budeme svedkami rôznych zaujímavých situácií. O jednu z nich sa postará aj epizódna postava Elika, ktorú si zahrala speváčka Barbora Balúchová.Seriál Nový život som veľmi rada pozerala aj pred tým, ako ma oslovili na spoluprácu. Bola to veľmi príjemná skúsenosť byť v kolektíve s takými skvelými hercami,“ povedala Balúchová.

Sexi blondínku Eliku zbalí Rudo Kapusta a privedie ju na oslavu narodenia malej Paulínky, ktorá sa bude konať v bare Fatima. Odtiaľ sa po bujarej párty presunú do Cviklovho bytu, kde spolu strávia noc. Lenže nebol by to život, keby sa nasledujúce ráno niečo skomplikovalo. Ako? To sa dozviete už dnes večer!

Sledujte obľúbený Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!