Milo Kráľ predstavil svoju novú skladbu: TENTO emotívny duet sa vám dostane pod kožu!

Sympatický herec, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Nový život, sa okrem práce pred kamerou či na divadelných doskách dlhé roky venuje aj hudbe. V nedeľu potešil svojich fanúšikov novou skladbou, ktorá je predzvesťou jeho pripravovaného albumu.

Milo Kráľ je nielen skvelý herec, ale aj výborný muzikant. Spolu so svojou kapelou Milo Kráľ Band už vydal tri albumy, ktoré sú plné zaujímavých a invenčných skladieb. Fanúšikovia jeho hudby majú od nedele dôvod na úsmev, keďže na YouTube predstavil svoju novú skladbu s názvom LoveSong. Musím upozorniť, že toto ešte nie je výsledný tvar piesne, skôr ide len o takú propagačnú demo verziu pre nový album. Hudbu a text som robil ja, aranž bude mať na starosti Filip Hittrich, s ktorým spolupracujem na celom albume. Takže toto je vlastne len taká rozpracovaná ochutnávka,“ vysvetlil Milo, ktorý všetok voľný čas cez pandémiu venuje príprave nového albumu. Ten by mal uzrieť svetlo sveta už na jeseň, pričom na ňom pracuje už niekoľko mesiacov.Odteraz každý mesiac až do septembra zavesím na YouTube klip novej piesne. Poprosil som o to svojich spolužiakov z filmovej réžie a súhlasili, každý si spraví podľa seba klip na jednu skladbu. Takže v podstate pôjde o takú ročníkovú prácu,“ prezradil s úsmevom.

Pri písaní pesničky Love Song sa herec a muzikant inšpiroval, ako inak, láskou. Výsledkom je emotívny text, ktorý má silnú výpovednú hodnotu. „Čo sa mňa týka, pri jej tvorbe som sa snažil byť úprimný, či som však trafil aj ženský pohľad na vzťah, netuším, snáď aspoň trochu,“ nádeja sa. Skladbu naspieval spolu so svojou hereckou i muzikantskou kolegyňou Barborou Švidraňovou, s ktorou za mikrofónom tvoria ostrieľanú dvojicu. „Bola to moja prirodzená voľba, s nikým iným ani nezvyknem spievať, sedí jej to rozsahovo a našťastie súhlasila,“ zhodnotil Kráľ. Spoluprácu si pochvaľuje aj talentovaná ryšavka. „Po dlhom čase nespievania som veru mala trochu výzvu, pretože aj keď skladba znie jednoducho a veľmi melodicky, tak spevácky je celkom náročná. Ale veľmi sa mi páči, až som prekvapená, ako Milo dokázal textom vystihnúť hlavne ten ženský pohľad na lásku. Myslím, že väčšina ľudí sa v tej piesni nájde a musím povedať, že ma miestami až dojala. Už sa teším, keď ju budeme hrať pred živým publikom,“ povedala pre joj.sk Švidraňová.