Milo Kráľ v Novom živote prekvapil vynoveným imidžom: Veď vyzerá úplne ako jeho syn!

Sympatický herec, ktorý v seriáli Nový život stvárňuje jednu z hlavných postáv, v minulosti prešiel viacerými zmenami imidžu. Tá súčasná je zaujímavá najmä tým, že sa v nej ešte väčšmi podobá na svojho dospelého syna. Dvadsiatnik Jakub Ferdinand akoby mu z oka vypadol!

Fanúšikovia obľúbeného seriálu Nový život veľmi dobre vedia, že po skončení druhej série sme tesne pred Vianocami odvysielali špeciálnu epizódu s názvom Nový život: Šťastné a veselé. Dej tejto časti sa odohrával v roku 2004 a keďže tvorcovia chceli, aby všetko pôsobilo vierohodne, hlavní hrdinovia museli prejsť menším omladením. To dosiahli maskérky najmä radikálnymi zmenami účesu. Kým pri väčšine hercov sa pracovalo len s parochňami, herca Mila Kráľa radikálne ostrihali. Nakrúcanie tretej série pokračovalo plynule po natočení špeciálnej časti a tak predstaviteľ Dušana bude spočiatku hrať s kratším účesom.Bola to omladzovacia kúra. Začal byť obsah a forma v priamom protiklade, takže preto teraz tretiu sériu vlastne začínam taký vystrihaný a asi tak aj budem pokračovať. Je to zaujímavé. Nechal som maskérky, nech sa vybúria a ony sa na moje počudovanie vybúrili,“ skonštatoval Milo.

Hoci sa s veľmi krátkymi vlasmi cíti nesvoj, priznal, že v minulosti fungoval aj s oveľa radikálnejším účesom. Ak si dobre spomínam, keď som mal 22, tak kvôli jednému predstaveniu sme aj s Csongorom Kassaiom si dali vyholiť hlavy. Takže polroka som normálne chodil s holou lebkou ako nejaký skín. Takže aj tento pocit poznám, ale už by som sa k nemu nechcel vrátiť. Ten s tými dlhšími bol lepší,“ prezradil so smiechom. Pri pohľade na jeho vynovený imidž viacerí Milovi známi zhodnotili, že sa s dvadsaťročným synom Jakubom Ferdinandom na seba podobajú ešte viac než inokedy. To mi hovorili viacerí. Tak som rád. Nejaká podoba tam predsa len je. To tak človek nevidí pri tom veku. To ma potešilo,“ dodal s úsmevom Milo, ktorý kvôli hereckým úlohám v seriáloch už niekoľkokrát radikálne menil imidž. Jeho premeny nájdete v galérii!

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!