Je v jeho živote nová žena? Milo Kráľ urobil výnimku a prehovoril o svojom súkromí!

Obľúbený seriálový, divadelný a dabingový herec si svoje súkromie prísne stráži a príliš o ňom nehovorí. Na slová o svojom živote býva často skúpy, no teraz urobil výnimku a niečo málo prezradil. Je znovu zamilovaný?

Herec Milo Kráľ, ktorého ste si obľúbili v seriáli Nový život, je známy tým, že si svoje súkromie prísne stráži. Príliš o ňom nehovorí a dokonca ako jeden z mála známych osobností nepoužíva žiadne sociálne siete. Na rozdiel od mnohých celebrít sa tak nechváli najnovšími fotkami či informáciami o svojom živote. Keďže v rozhovoroch je pri téme láska pomerne skúpy na slovo, jeho fanúšičky ani nevedia, či je zadaný alebo stále slobodný. Teraz však urobil výnimku a pre Top Star predsa len niečo málo naznačil. „Na obzore je vždy niečo, samozrejme. Teraz je to veľmi pekný obzor, by som povedal,“ povedal s tajomným, ba priam zamilovaným pohľadom Milo, ktorý je už 14 rokov rozvedený.

Popri súkromí sa však naplno venuje aj práci. Okrem nakrúcania seriálu Nový život investuje všetok voľný čas do prípravy nového albumu. Ten by mal uzrieť svetlo sveta už na jeseň, pričom na ňom pracuje už niekoľko mesiacov. Prvou lastovičkou, ktorá naznačuje, akým štýlom sa bude niesť jeho nový album, je singel Love Song. Ten naspieval približne pred mesiacom s hereckou kolegyňou Barborou Švidraňovou a teší sa veľkému úspechu.

Sledujte obľúbený seriál Nový život aj s hercom Milom Kráľom každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!