Paľo sa konečne hecne a požiada Luciu o ruku: Dokáže mu všetko odpustiť a povie áno?

Už dnes večer vás čaká veľké finále obľúbeného seriálu Nový život, ktorý na JOJke končí svojou treťou sériou. Ako sa na posledné časti patrí, čakajú na vás mnohé prekvapenia a zaujímavé dejové zvraty. Jedným z nich sú istotne aj zásnuby, ktoré Paľo usporiada pre Luciu.

Paľo Cvikla bol odjakživa veľmi svojráznym zjavom a pre svojich najbližších vždy, chtiac či nechtiac, pripravil nejaké prekvapenia. Aj to je jedna z vecí, pre ktoré sa do neho ešte v školských časoch Lucia zamilovala. Lenže, ako to už býva, do čoho sa spočiatku zamilujeme, to vieme časom doslova nenávidieť. Paľov laxný prístup k životu, občasná nulová zodpovednosť a absencia empatie i ohľaduplnosti ryšavke už v poslednej dobe skrátka vyliezli na nervy. Najmä, keď pod srdcom nosí jeho dieťa a on sa k prípadnej svadbe postavil odmietavo. Hoci ho miluje z celého srdca, nedokázala si predstaviť, že by s ním za takýchto podmienok žila aj naďalej a tak aj s Paulínkou odišla k Molnárovcom.

Paľo si myslel, že to Lucu prejde a čoskoro sa vráti k nemu domov. No, keď mu všetci vypláchli žalúdok a prehovorili mu do duše, uvedomil si, že to naozaj pokašľal. V tej chvíli mu dopne, že jedinou cestou, ako ju získať naspäť, je hecnúť sa a požiadať ju o ruku. Vo Fatime pre ňu usporiada oslavu so všetkými priateľmi a Dušan s Alenou ju tam dotiahnu pod zámienkou posedenia pri drinku. Keď však pri bare zbadá Paľa, jej výraz sa okamžite zmení. Cvikla ju však nenechá namietať a okamžite jej pred všetkými vyzná lásku. Povie jej, že je to najlepšie, čo ho v živote stretlo a ako dôkaz svojej lásky jej venuje lístky na futbal v Miláne a aj lístky na operu. Na záver sa Lucie opýta, či sa stane jeho ženou. Podarí sa mu obmäkčiť jej srdce a povie mu áno? Alebo sa ich príbeh lásky navždy skončí?

Sledujte veľké finále seriálu Nový život už dnes v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život