Max Bolf a Simona Kollárová o nakrúcaní intímnych scén: Ako chutia bozky pred kamerou?

V utorkovej epizóde obľúbeného Nového života si Lea Cviklová a Tomáš Molnár k sebe konečne našli cestu a po prvý raz sa zblížili. Vekový rozdiel je medzi nimi nielen v seriáli, ale aj v skutočnosti, a tak nás zaujímalo, ako sa im nakrúcali intímne scény. Ich odpovede vás prekvapia!

Záverečné časti tretej série obľúbeného seriálu Nový život so sebou prinášajú niekoľko zaujímavých dejových zvratov. Jedným z nich je rozhodne aj prerod vzťahu medzi Leou Cviklovou a Tomášom Molnárom. Od prvej série boli veľmi dobrými priateľmi, no ako to už v kamarátstvach medzi mužom a ženou býva, neostalo to len pri tom. Tomáš sa do staršej spolužiačky bláznivo zaľúbil a Lea časom zistila, že ani on jej nie je úplne ľahostajný. V utorkovej epizóde sa po prvý raz zblížili a čas ukáže, či spolu aj ostanú.

V seriáli je medzi postavami jemný vekový rozdiel, no medzi hercami je podstatne väčší. Kým Max oslávil v máji 17. narodeniny, Simona v marci sfúkla na torte 29 sviečok. Preto nás zaujímalo, ako sa im nakrúcali intímne scény. „Ja sa nemôžem sťažovať,“ povedal predstaviteľ Tomáša so smiechom. Myšlienku však rozvinul. „Točilo sa mi dobre. Simonka je veľmi milá a sympatická baba a myslím si, že každá takáto scéna nás posúva bližšie k profesionalite,“ vysvetlil v milých rozpakoch.

Simona však bola výrečnejšia. „Nemôžem to v seriáli vnímať tak, že ten človek je mladší. Jednoducho to beriem z hľadiska tých okolností, že si rozumejú a sú si blízki. Ten vek nehrá absolútne žiadnu úlohu,“ povedala pre joj.sk. Nakrúcanie bolo pre ňu o to prirodzenejšie, že s Maxom mala veľa nakrúcacích dní už od začiatku seriálu. „My sme od prvej série mali taký veľmi pekný vzťah. Najprv to na mňa pôsobilo ako súrodenecký. Vždy, keď mal jeden z nich nejaký problém, tak sa spolu stretli a vždy si o tom povedali. Dokázali sa podržať, pomôcť si, čiže ten vzťah bol pre mňa taký čistý. K tomuto to smerovalo od začiatku, ale nie tak na prvú, aby si to hneď všetci všimli. Ale postupne sa to objavovalo. Ale tak to je aj s ľuďmi. Niekedy človek nevie, že je do niekoho zamilovaný. Až neskôr na to príde, keď zistí, že pre neho znamená viac ako kamarát,“ dodala.

Sledujte finále seriálu Nový život už v utorok o 20:35 na JOJke!