Top momenty z emotívneho finále Nového života: TIETO scény dojali každého fanúšika!

Tretia séria obľúbeného Nového života sa v utorok večer dostala do svojho finále a tým aj celý seriál. Osudy hlavných hrdinov sa pre túto chvíľu uzavreli a ako sa hovorí – koniec dobrý, všetko dobré. Pozrite si emotívny záver úspešného seriálu ešte raz!

Tretia séria Nového života bola dokonalým kokteilom zaujímavých dejových liniek, dramatických zvratov, ale i emotívnych chvíľ. A také bolo aj finále. Paľo a Lucia sa po viacerých sínusoidách konečne udobrili v momente, keď ju v prítomnosti priateľov požiadal o ruku. Rozhodli sa, že svadbu nebudú plánovať dlhé týždne či mesiace, ale vezmú sa hneď, ako to bude možné. Hoci spočiatku Cvikla chcel, aby mu so svadbou pomohli kamaráti, napokon si všetko vzal pod svoju taktovku. Lenže nebol by to Paľo Cvikla, ak by zase niečo nedomrvil.

Popri tom zhone si akosi nevšimol, že dátum svadby nie je stanovený na rok 2021, ale na rok 2022. Na futbalovom štadióne, kde boli všetci sviatočne nachystaní, tak opäť vznikol poriadny trapas. Lucia sa pochopiteľne naštvala a chvíľu to vyzeralo tak, že je ich spoločným dňom koniec. Obmäkčil ju ale fakt, že Paľo vybavil, že obrúčky im k oltáru ponesie Marek Hamšík. Situáciu prehodnotila a dohodli sa, že svadbu posunú o rok. Keď v tej chvíli budúcemu manželovi oznámila, že pod srdcom nosí dieťatko, každému vošli slzy do očí.

Nuž, a rozrastie a aj rodinka Molnárovcov. Na oslave totiž Alena oznámila Dušanovi, že ich snaha nebola márna a otehotnela. A, keď už to vyzeralo tak, že nič krajšie sa nemôže udiať, do Fatimy vošli Lea a Tomáš ruka v ruke a všetkým oznámili, že tvoria pár. Hoci sa obávali reakcie rodín, keďže je medzi nimi vekový rozdiel, nikto to neriešil. Práve naopak. Cviklovci a Molnárovci sa len potešili, že ich rodiny si budú opäť o čosi bližšie!

Pozrite si emotívny záver tretej série Nového života ešte raz vo videu HORE!

Tagy: Nový život