Radka z Reštartu chudne ďalej a z jej zmeny odpadnete: Aha, aká je z nej sexi kočka!

Je z nej iný človek! Keď prišla energická Radka do Reštartu, bola obézna a kvôli vysokej váhe mala množstvo zdravotných problémov. S kilami sa jej však podarilo popasovať nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Niekoľko mesiacov po skončení nakrúcania je doslova na nepoznanie!

Emotívna, vzťahovačná, výbušná a vzdorovitá. Taká bola tridsiatnička Radka, keď sa prihlásila do novej šou Reštart s cieľom zmeniť svoj život od základov. Hoci po premene a novom živote veľmi túžila, spočiatku vôbec nerešpektovala rady a odporúčania odborníkov. Nedodržiavala jedálniček, necvičila tak, ako mala a aj do svojho vnútra a mysle sa nepozerala toľko, ako by bolo potrebné. Po čase jej však došlo, že zmena musí ísť zvnútra a ak ona sama niečo pre to neurobí, nikto jej život nezmení. Do chudnutia a celkovej premeny sa pustila ako levica a po polročnom reštarte to prinieslo svoje ovocie. „Veľmi vzácne je to, že som schudla, ale to, že som zmenila aj myseľ, mi dalo viac pozitívnych vecí. Keby som nezmenila tú myseľ, tak by nešla dole ani tá váha,“ povedala spokojná Radka.

​Sympatická mamička schudla pred kamerami viac než 40 kíl a s váhou sa tak dostala pod 100 kilogramov, ako túžila. Taktiež percento telesného tuku sa jej zmenšilo o polovicu.Na začiatku bola veľmi vzdorovitá. "Úprimne povedané, pred štyrmi-piatimi mesiacmi by som neveril, že sa jej podarí takýto výsledok,“ pochválil mladú mamičku športový fyziológ Viktor Bielik. Ďalším dôvodom na úsmev bol fakt, že sa jej podarilo omladnúť o fantastických 19 rokov. Z pôvodných 62 sa jej totiž zmenou životného štýlu podarilo dostať na 43. Radka však neprestala s reštartom ani po skončení nakrúcania. Jej motivácia byť zdravá, fit a páčiť sa sebe samej bola tak silná, že na formovaní svojej postavy pokračuje aj niekoľko mesiacov po poslednej klapke. A ide jej to fantasticky! Na svojom Instagrame sa pochválila aktuálnou fotkou, ktorou určite šokovala všetkých svojich fanúšikov. Z obéznej a guľatej mamičky a ženy v domácnosti je dnes totiž kočka s poriadnou iskrou a sexepílom. Klobúk dole!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora