Ľubka prešla vďaka Reštartu radikálnou zmenou: Odborníci sú v nemom úžase!

Keď matka štyroch detí vstupovala do televíznej relácie, mala komplexy, strach z ľudí a trpela stavmi úzkosti. Cítila sa osamelá a trpela syndrómom prázdneho hniezda. Po polročnej starostlivosti pod dohľadom odborníkov urobila obrovské pokroky.

Ľubka si vo svojom živote prešla neľahkými skúškami. Osud ju v minulosti poriadne vytrápil a to sa podpísalo na tom, ako sa cítila a ako v dôsledku toho vyzerala. „Tým, že mi bolo veľakrát hovorené, že som obyčajný nímand. Že nemám vzdelanie, nemám nič a nič neviem, len okolo tých detí, tak som tomu pomaly uverila. Hanbím sa chodiť medzi ľudí. Ja, napríklad niekam prídem, a neviem sa ani poriadne vyjadrovať,“ vyspovedala sa na začiatku reštartu. Trápilo ju, aký život vedie, ale aj to, že jej po štyroch pôrodoch zostali nadbytočné kilogramy a faldíky. Keď sa na jej stav bližšie pozreli odborníci, nebola na tom až tak zle, ako si myslela. Vážila 76,5 kíl a tuk u nej tvoril 33 percent. Biologický vek jej v úvode vypočítali na 47 rokov, čo je o 5 viac, než v skutočnosti má. Ona sa však podľa vlastných slov cítila až na 55 rokov.

​Tvrdým orieškom teda nebola ani tak jej postava, ako psychika. Počas pol roka teda absolvovala niekoľko sedení s koučom Patrikom Bálintom, ktorý sa jej snažil pomôcť. Hoci zmena sa u nej nediala zo dňa na deň, pomaličky po malých krôčikoch sa z utiahnutej a zakomplexovanej Ľubky začala stávať žena, ktorá sa má rada. Zmena jej prístupu sa odrazila aj na vzťahoch s deťmi a podarilo sa jej vzkriesiť vyhasnuté väzby. „Z môjho pohľadu toto bol jeden z najkomplexnejších reštartov. Dnes vidím hlavnú zmenu u Ľubky v telesnom zložení, v kondícii. Vyzerá, že ona je so sebou a so svojím zovňajškom tiež spokojná,“ skonštatoval v závere relácie športový fyziológ Viktor Bielik. Ľubka sa po polročnom Reštarte dostala na váhu 68 kíl a tuk už nej tvoril už len 24,5 percenta. Biologický vek sa jej znížil na 38 rokov, čo znamená, že omladla až o deväť rokov. Blahoželáme!

Sledujte Reštart každú stredu po seriáli Som mama na JOJke!

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora