Kandráčovci už kupujú výbavičku pre dcérku: Aha, akú bude mať krásnu folklórnu perinku!

Obľúbený muzikant Ondrej Kandráč sa začiatkom leta stane po tretí raz otcom, keď jeho milovaná manželka Erika privedie na svet dievčatko – dcérku Máriu. Keďže čas do jej príchodu sa pomaly, ale iste kráti, začali jej chystať výbavičku. Nuž, a akú perinku môže mať dieťa muzikanta, ktorý miluje folklór? Jedine folklórnu!

Muzikant Ondrej Kandráč prežíva azda najkrajšie obdobie vo svojom živote. Jeho krásna a šťastná rodinka sa totiž už onedlho rozrastie, pretože milovaná manželka Erika nosí pod srdcom ich tretie dieťatko. Šťastím žiaria nielen budúci trojnásobní rodičia, ale aj ich ratolesti Emka s Ondríkom. Už na prvý pohľad je jasné, že sa na príchod súrodenca veľmi tešia. Potvrdili to aj Erika s Ondrejom. „Deti sa na bábätko  veľmi tešia. Už dlhšiu dobu túžili po sestričke  a tak, keď sme im na Štedrý večer pripravili o darček naviac, veľmi sa tešili. Aj teraz ich musím pochváliť, že sú naozaj nápomocní. Emka, ako správne dievčatko, kontroluje výbavičku, skúša ju na bábikách a pripravuje sa na kočíkovanie, kŕmenie i prebaľovanie. Ondrejko sa k tomu postavil ako správny chlap a sľúbil, že na sestričky dohliadne,“ zhodnotili manželia Kandráčovci, ktorí pred pár dňami oslávili 12. výročie od svadby.

​Očakávaná dcérka dostane tradičné slovenské a biblické meno Mária. Nuž, a tradíciám ostávajú Kandráčovci verní aj v otázke kupovania výbavičky, ktorú si začali pomaličky chystať. Keďže Ondrej je známy tým, že miluje folklór a má k nemu blízko aj celá jeho rodina, vytúžené bábätko bude sladko spinkať práve vo folklórnej perinke. Na bielom základe sa nádherne vynímajú červené ľudové vzory, ktoré celému kúsku dodávajú nádych tradícií.

Erika Kandráčová s dcérkou Emkou Zdroj: archív E.K.

​Na príchod tretieho dieťatka sa nesmierne teší aj samotná mamička Erika, ktorá žiari ako nikdy predtým. Ako nám prezradila, tehotenstvo prežíva veľmi dobre. „Ja osobne sa vďaka Bohu cítim veľmi dobre. Našťastie som nemala žiadne nevoľnosti a možno po počiatočnej čiastkovej únave som sa začala cítiť čoraz lepšie. Tým, že sú deti doma, tak nad tým pravdu povediac ani veľmi nemám čas rozmýšľať. Aj tým je toto tehotenstvo iné, ako tie predchádzajúce. Tým, že sú deti už trošku staršie a vedia si to naplno uvedomovať, tak je to obdobie ešte krajšie. Vieme sa spoločne tešiť, sledovať ako mi rastie bruško, ako sa bábätko hýbe, ako vyzerá, čo sa mu v danej dobe vyvíja. Je to naozaj krásne obdobie,“ povedala Erika pre joj.sk.

Sledujte obľúbenú šou Všetko čo mám rád s Ondrejom Kandráčom už dnes o 20:35 na JOJke!