Ondrej Kandráč má srdce na správnom mieste: Aha, na čo využil svoj talent a známe meno!

Obľúbený muzikant je známy tým, že sa často zapája do rôznych charitatívnych či benefičných akcií. Je rád, ak svojím talentom môže rozveseliť ľudí, ktorí to v živote nemajú jednoduché. A urobil tak aj pred pár dňami!

Muzikant Ondrej Kandráč je človek so srdcom na správnom mieste. Svoj talent už veľakrát predviedol na mnohých benefičných či charitatívnych podujatiach, ktorých cieľom bolo rozveseliť ľudí s neľahkým osudom. A to sa mu podarilo aj počas minulého víkendu, keď zavítal do Domova sociálnych služieb v Giraltovciach. Ich klientmi sú nielen seniori, ale aj zdravotne ťažko postihnutí či sociálne znevýhodnení ľudia.

Stretnutie s ľuďmi na tomto mieste muzikanta nesmierne dojalo. Vraj život sa skladá z miniatúrnej mozaiky, ktorá zapadá do celého príbehu. Cestou na dnešný koncert do Medzilaboriec sme sa zastavili a potešili ľudí v Domove sociálnych služieb v Giraltovciach. Riaditeľom je tam môj spolužiak Peter Kimak – Fejko. Je to miesto, kde si človek naplno uvedomí, akou hodnotou je zdravie. V prvom rade som tam však videl ľudskosť, pokoru a obetavosť od personálu, ktorý svoju prácu berie ako poslanie a službu blížnym. Odmenou im za to boli úprimné a čisté duše, všetkých, ktorým pomáhajú,“ napísal k videu z DSS-ky. Nuž, ako sa písalo v komentároch pod príspevkom: Kiežby bolo takýchto ľudí omnoho viac. Náš svet by vyzeral určite ináč.“ Čo poviete?