Ondrej Kandráč ukázal svoju krásnu rodinku: Fíha, pozrite, ako už jeho detičky vyrástli!

Obľúbený muzikant má vo svojom živote pevný pilier, ktorým je jeho milovaná rodina. Hoci hudobná kariéra mu ukrajuje veľa času, manželke a trom krásnym deťom sa venuje najviac, ako sa len dá. Nuž, a tie rastú doslova ako z vody!

V utorok uplynulo krásnych štrnásť rokov odo dňa, keď si Ondrej a Erika Kandráčovci povedali svoje sladké áno. Za ten čas sa im narodili tri krásne deti - najstarší Ondrejko, prostredná Emka a najmladšou členkou rodiny je Maruška, ktorá prišla na svet v júni 2020. Ako sa hovorí, plynutie času si uvedomujeme najintenzívnejšie práve na deťoch a výnimkou nie sú ani Kandráčovci.

Dôkazom sú zábery, ktoré Ondrej zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti. „Naše slniečko Emka a jej veľký deň 1. sv. prijímania,“ napísal muzikant k snímke, na ktorej pózuje celá rodina. Už na prvý pohľad totiž vidieť, že z Emušky je veľká slečna. Poriadne vyrástla aj Maruška, ktorá už dávno nie je bábätkom v perinke. Veľkou zmenou však prešiel aj najstarší Ondrejko. Z chlapčeka je už tínedžer, ktorý svojich rodičov onedlho prerastie. Celá rodinka na spomínanej fotke žiari šťastím a je jasné, že si spoločné chvíle užívajú plnými dúškami.