Nový trend medzi hviezdičkami? Už aj Zuzana Plačková s fanúšikmi rieši svoju stolicu!

Sociálne siete môžu byť veľmi zradnou záľubou. Najmä v prípade influencerov či hviezdičiek. S fanúšikmi zdieľajú svoje zážitky, myšlienkové pochody či pocity. V poslednej dobe sa však akoby stalo trendom informovať ich aj o tých najintímnejších veciach.

Influencerka Zuzana Plačková je známa tým, že si nikdy nedáva servítku pred ústa a vždy povie to, čo si myslí. Prostredníctvom Instagramu sa s fanúšikmi pravidelne delí o svoje zážitky, emócie, pocity a robí to, ako inak, veľmi otvorene. Keďže je už pár rokov vydatou ženou, všetci netrpezlivo očakávajú, kedy oznámi, že s manželom čakajú bábätko. A tak médiá striehnu na to, kedy ju na verejnosti uvidia s vypuklým bruškom. Lenže, okrúhle brucho nie vždy znamená, že je žena tehotná. V súvislosti s tým sa Zuzana nezdržala a prostredníctvom „storíčka“ na Instagrame podrobne vysvetlila, prečo má občas bruško, ktoré vyzerá ako tehotenské. A tak chtiac-nechtiac fanúšikov poinformovala o pravidelnosti svojej stolice. Ten pocit, keď 5x do roka som tehotná podľa médií. Tento rok zatiaľ len 2x. Mne sa stačí 3 dni nevys*ať a tehotná som,“ zhodnotila otvorene.

Zuzana Plačková stories Zdroj: archív Z.P

​Plačková však nie je jediná hviezdička, ktorá sa na Instagrame rozrozprávala o tom, čo robí na záchode. V minulosti o pravidelnosti svojej stolice informovala napríklad aj Zuzanita, známa zo šou Take me out. Výnimkou medzi celebritkami však nie je ani rozoberanie menštruácie či odstraňovania ochlpenia. Nuž, proti gustu žiaden dišputát...