Nela Slováková chce očistiť svoje meno: Na adresu Zuzany Plačkovej si servítku pred ústa nedávala!

Víťazka reality show Hotel Paradise Nela Slováková prekonala mimoriadne náročné obdobie. Na tenkom ľade sa ocitlo nielen jej podnikanie, pretože sa rozhodla predávať rúška a dezinfekcie, ktoré namiesto úspechu zniesli na hlavu blondínky samú kritiku, ale v kríze sa ocitol aj jej vzťah s priateľom, no dvojica to napokon ustála. Dvíhajúca sa vlna odporu voči nej ale nenechala Nelu chladnou a tak sa kráska dnes snaží očistiť svoje meno.

Nelu Slovákovú v poslednom čase doslova atakovali média, predovšetkým český magazín extra.cz, ktorý nechal testovať rúška, ktoré blondínka predávala, a testy nedopadli práve najšťastnejšie. Podľa podnikateľky, ktorá momentálne vracia úder, sú ale výsledky nepresné. "Extra.cz si jednoznačne úplne vedome objednali spracovanie znaleckého skúmania nesprávnou metódou, a to iba preto, aby ušetrili," bráni sa blondínka vo svojom oficiálnom vyjadrení. Keďže sa snaží momentálne očistiť svoje meno od "špiny" a "klamstiev", rozhodla sa nechať na svoje rúška vystaviť certifikáty a posudky, podľa ktorých sú jej produkty plne funkčné. Týmto ona sama považuje svoje meno za očistené. Najhoršie podľa nej na celej kauze sú útoky v komentároch na jej profile. Tie boli na dennom poriadku. "Nečakám, že sa mi niekto ospravedlní. To veľmi nikto nevie," konštatuje mrzuto blondína.

"Bývalá kamarátka" Zuzana Plačková

Na Nelu Slovákovú neútočili len neznámi ľudia, ale "jej prácu spochybňovali" aj celebrity. Jednou z nich bola napríklad Zuzana Plačková, jej dlhoročná kamarátka. Tej mala Nela údajne za chrbtom kaziť spolupráce, pretože aj ona predávala rúška. "To výsmešné vyjadrovanie celebrít na moju osobu...," odfrkla si vo videu blondína, ktorá spomenula hneď niekoľko známych ľudí. "Moja bývala kamarátka Zuzka Plačková - a to mi bolo strašne ľúto! Bolo to hrozné a musím povedať, že týmito ľuďmi, ktorí sa o mne takto vyjadrovali, totálne pohŕdam - a je mi to úplne u p*dele! Väčšina z menovaných hlavne o rúškach vôbec nič nevedela. Súdili len na základe toho, čo si prečítali v bulvári. Špeciálne pre mňa bolo šokujúce to, že títo ľudia, ktorých som menovala, veľmi dobre vedia, ako bulvár dokáže uškodiť, no i tak na to skočili. Ale tak to už je každého vec...," uzavrela.

Celé Nelino vyjadrenie je na fotkách nižšie:

Zdroj: Instagram/Nela Slováková

Zdroj: Instagram/Nela Slováková

Zdroj: Instagram/Nela Slováková

Zdroj: Instagram/Nela Slováková

Zdroj: Instagram/Nela Slováková