Nela Slováková o narodeninách Zuzany Plačkovej: Adresovala jej jedovaté slová plné trpkosti!

Kamarátstvu naozaj asi odzvonilo. Ich vzťah bol od účinkovania v reality Show Hotel Paradise značne turbulentný. Chvíľu si boli blízke, vzápätí si cez médiá posielali odkazy, no posledným klincom do rakvy ich priateľstvu boli spoločné obchodné záujmy, ktoré ich kamarátstvo zrejme definitívne pochovali.

​Zuzana Plačková o pár dní oslávi svoje 29. narodeniny. Darček za bezmála 30 tisíc eur si už dala a avizovala tiež, že oslavovať bude dva týždne pred a aj dva týždne. Maratón žúrok odštartovala v Budapešti, kde sa stretla s niekoľkými kamarátkami. Na oslave Instaqueen nechýbala ani originálna a tematická torta.

Keďže fotografiu zavesila na sociálnu sieť, reakcie sa začali len tak hrnúť. Medzi komentujúcimi nechýbal dokonca ani Zuzanin manžel René. "Tie tovje exkamošky roz*ebe," napísal. Istý fanúšik následne ku komentáru označil Nelu Slovákovú. Tej to nedalo a tak vyjadrila svoj názor tiež. "Pekne vás prosím, prestaňte ma označovať pod prihlúplymi komentármi, s ktorými nemám nič spoločné," rozohnila sa. "A ak tým pánko myslí mňa, pekne ďakujem, je mi cťou, avšak ja prajem. A praj a bude ti dopriate. Nech si Zuzana prenajíma tryskáč alebo polky Blavy, bude to určite oslava podľa jej gusta a prianí. Avšak počúvať buranské výlevy a rozebanie/poebanie, to ma fakt baví. Vlastne nebaví. Tak mi dajte pokoj a uvedomte si, že nie každý musí závisieť alebo sa ´roz*ebávať´ nad pompéznymi oslavami. Pekný večer," dodala.

​Fanúšikovia Instaqueen sa reakcii zväčša zasmiali. Dokonca pritvrdili, keď jej vrátili úder v podobe slov, že donedávna sa sama veľmi rada "roz*ebávala na pompéznych oslavách" a teraz chce zrazu pokoj a pohodový život.

Komentár si všimla aj samotná Zuzana Plačková, ktorá sa tentokrát vyjadrila pomerne jemne. "Nela, toto nebolo mierené na teba. Myslím si, že skôr všeobecne," napísala a nezabudla ani na emotikon.