Uplakaná Nela Slováková je v koncoch! Okrem hejtov od fanúšikov sa jej rúca sa aj vzťah s hokejistom!

Víťazka reality show Nela Slováková prežíva v posledných týždňoch krušné chvíle. Kým pandémia koronavírusu paralyzovala svet a každý sa bál predovšetkým o zdravie, mladá Češka sa musela popasovať s množstvom obvinení, ktoré sa na ňu valili z každej strany. Médiami sa prepierali jej dezinfekčné gély a rúška. Zašlo to až tak ďaleko, že kráska je v koncoch. Navyše toto všetko otriaslo aj jej vzťahom.

Keď sa Nela Slováková v marci rozhodla, že začne podnikať s dezifekčnými gélmi a rúškami, zrejme netušila, do čoho sa vrhá a ako si tým zavarí. Jej nápad totiž začali Česi spochybňovať a problémy sa začali kopiť. Okrem nespokojných zákazníkov sa na blondínku zamerali aj úrady a polícia.

​Ľudí dostala do vývrtky tým, že vo svojom e-shope ponúkala produkty, ktoré ale fyzicky nemala a tak sa dodanie zaplatených tovarov preťahovalo. Navyše Maroko vydalo zákaz na vývoz akýchkoľvek dezinfekčných prostriedkov, takže sa Nela razom ocitla v ešte väčších problémoch. Jej tovar mal totiž práve odtiaľ prísť.

Reakcie na sebe nenechali dlho čakať. Nespokojní zákazníci si servítky pred ústa nedávali a svoj hnev adresovali práve blondínke. K tomu sa pridali aj problémy s rúškami, ktoré podľa Nely mali obsahovať strieborné antibakteriálne vlákno, na čo si nechala vystaviť aj certifikát, no strieborná látka sa zákazníkom nepozdávala. Razom sa strhol kolotoč. Plavovláska musela vysvetľovať, dokazovať, naťahovať sa a obhajovať. Avšak, každý pohár trpezlivosti raz pretečie a to platí aj na Nelu. Tá najnovšie nahrala na sociálnu sieť video, v ktorom prosí, aby jej už dali pokoj. "Je mi ľúto, ak som niekomu uškodila, ak som niekomu vrátila neskoro peniaze, ale rozhodne nie som žiaden zlodej, ani žiaden podvodník. Nikdy som nikoho neokradla a nikdy som nikoho nepodviedla. A... Ok, už stačí," úprimne sa vyznala sympatická blondínka, pričom sa neubránila ani slzám.

View this post on Instagram

Sobotni “Porno” vylet pro zmrzku. ?? Jak osvobozujici moci jet kamkoliv jinam nez do prace. Jeste pomalu odstranit ty rousky a zas nam to bude sluset jako driv ? I kdyz musim rict, ze jsme si hezky zvykli a situaci se prizpusobili. Rada koukam kolem sebe kdo jakou rousku nosi a jak je kreativni a skacu stestim, kdyz vidim nekoho s rouskou nasi. ? Kdyz by jste chtely holky, tato krasavice je ted na eshopu, ale mame omezeny pocet kusu, takze prodej za chvilku vypnu, at se na vsechny dostane. Vse je skladem, odesilame IHNED po platbe. Z 99% je rouska do 3dni u Vas, maximalne do 5dni, samozrejme pracovnich. Co se tyka storn, vidim dle prichozich emailu, ze je VSE vyrizeni a jiz nikomu konecne nejsme dluzni. Pokud by nejakym nedopatrenim nemel nekdo vyrizene storno, piste na asistentka@nelaslovakova.com a vse bude vyrizeno k Vasi spokojenosti ??

A post shared by Nela Slováková (@nelaslovakova) on

"Aby niekto rozprával, že sa teší, až ma zavrú, aby niekto rozprával, ako sa teší, keď zdochnem, keď ma prejde auto, to je proste pre mňa niečo neuveriteľné, kam sa svet dostal a kde sme sa ocitli, v akej dobe," rozrozprávala sa víťazka reality show Hotel Paradise. Problémy, ktoré sa Nele v poslednom čase nakopili, sa prejavili aj na jej iných spoluprácach, ktoré blondínke padli. "Chcela by som vás poprosiť, prosí vás, už stačí. Ja vás o to naozaj prosím. Nikomu z vás som neurobila nič zlé, uvedomte si to, prosím," apelovala na ľudí. Patálie, ktorými si prechádza, sa odrazili aj na jej súkromí. Vzniknutá situácia sa totiž pretavila aj do jej vzťahu s hokejistom Lukášom Kozákom. Dvojica po takmer dvoch rokoch čelí kríze. "Musím vám povedať, že tiež s Lukášom nemáme najlepšie obdobie. To, čo sa stalo, je extrém - keď to vydržíme, bude to super a prežijeme potom snáď všetko, keď nie, svet sa nezrúti. Ale to sú normálne problémy, ktoré prežívame my všetci, takže nie je potrebné sa na nič hrať, ako sa hrá veľká časť Instagramu," prezradila o svojom súkromí plavovláska.

Zdroj: Instagram/Nela Slováková