Dominika Mirgová krásna ako nikdy predtým: Wau, veď ona vyzerala ako Jennifer Lopez!

Blonďavá speváčka bola počas sobotňajšieho galavečera OTO jednou z najlepšie oblečených dám nášho šoubiznisu. Zvodné šaty a jemná vizáž boli doslova neprehliadnuteľné. O to viac, že nápadne pripomínala divu J.Lo.

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je veľmi sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Sexi blondínka má módu v malíčku a neustále je tip-top nahodená. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a Dominika je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. Svoj status módnej ikony potvrdila aj počas sobotňajšieho galavečera OTO, na ktorom bola jednou z najlepšie oblečených dám.

Mirgová si na toto spoločenské podujatie zvolila dychberúce šaty v krémovej farbe, ktoré boli na živôtiku a rukávoch bohato zdobené čipkou. Zvodnosť hlbokého výstrihu a vysokého rozparku, ktoré odhaľovali jej šťavnaté krivky, príjemne doplnila jemná vizáž a jednoduchý účes. Pozornému oku určite neušlo, že Dominika nápadne pripomínala spevácku divu Jennifer Lopez. Horkokrvná Američanka s latinskoamerickými koreňmi taktiež obľubuje rafinované róby odhaľujúce dekolt či vypracované stehná a dopĺňa ich príjemným, nie príliš nápadným mejkapom a nekomplikovanými vlasovými kreáciami. Nuž, ak je pre Dominiku inšpiráciou práve J.Lo, vybrala si naozaj veľmi dobre!