Tomáš Maštalír ukázal svoju krásnu manželku Kristínu: Aha, aká bola nádherná!

Obľúbený herec, známy zo seriálov Za sklom či Ministri, si v sobotu na galavečeri OTO prevzal zlatú sošku v kategórii Herec. Na spoločenskom podujatí ho sprevádzala jeho krásna manželka Kristína, ktorá vyzerala naozaj božsky!

Sexsymbol Tomáš Maštalír prežíva najkrajšie časy svojho života. Tie začali v momente, keď do jeho života vstúpila 36-ročná Banskobystričanka Kristína. Po niekoľkomesačnej známosti sa pred dvomi rokmi v tichosti tajne zosobášili v zahraničí bez prítomnosti rodiny či médií. Pár mesiacov po svadbe vyplávalo na povrch, že zaľúbení mladomanželia už aj čakajú svoje prvé bábätko. Dcérka Emma sa vypýtala na svet koncom júla a tento rok už oslávila svoje prvé narodeniny.

Hviezda úspešného seriálu Za sklom sa príliš nezúčastňuje na spoločenských podujatiach, no ak už niekam príde, rozhodne po jeho boku nechýba práve žena jeho života. Stalo sa tak aj v sobotu, keď ruka v ruke prišli na slávnostné udeľovanie cien OTO. Milovanú manželku Kristínu spomenul aj vo svojej ďakovnej reči, keď si prevzal sošku v kategórii Herec. Ďakujem svojim dvom babám. Svojej manželke za výdrž, za statočnosť a za pochopenie, že napriek tomu, že jej muž neodišiel za prácou do zahraničia, stále nikdy nie je doma,“ odkázal z pódia svojej osudovej žene, ktorá bola v ten večer naozaj okúzľujúca. Na veľkolepý večer si zvolila nadýchané čierno-biele bodkované šaty, ktoré doplnila jednoduchými lodičkami, kabelkou a širokým opaskom v čiernej farbe. Nechýbala ani typická červená manikúra, ktorá zdobí ruky pani Maštalírovej na každom podujatí. Nuž, Tomáš si naozaj vybral výborne, čo poviete?

FOTO manželov Maštalírovcov nájdete v galérii: