Lucid podstúpila skrášľovací zákrok na známej klinike: Aha, čo si dala vylepšiť!

Známa vizážistka Lucia Sládečková bez pochýb patrí medzi atraktívne ženy, no napriek tomu sa predsa len našla časť tela, s ktorou nebola úplne spokojná. Preto sa zverila do rúk skúsenej lekárky, ktorá jej krásu vyzdvihla.

Skrášľovacie zákroky či plastické operácie sú v súčasnosti už pomerne bežnou záležitosťou, nie len výstrelkom známych hviezd. Väčšie či menšie úpravy zovňajšku pomáhajú dámam (a čoraz viac aj pánom) priblížiť sa k svojej predstave dokonalého výzoru. Pre menšie vylepšenie sa najnovšie rozhodla aj známa vizážistka Lucia Sládečková, ktorú všetci poznáme pod prezývkou Lucid. Na známej klinike pred časom absolvovala zväčšenie pier.Lucid už mala konkrétnu predstavu o tom, ako majú jej pery vyzerať. Po konzultácii sme predstavu previedli do reality,“ písalo sa na stránke kliniky.

Luckin vkus a cit pre estetično sa odrazil aj na výsledku skrášľovacieho zákroku. Tvár jej totiž nezdobia pery pripomínajúce kačičku či párky, ale šťavnaté a prirodzene pôsobiace pery. Nuž, Lucid skrátka vie, ako na to!

FOTO Lucid s vylepšenými perami nájdete v galérii: