Lucid odhodila oblečenie a predviedla sexi postavičku: To je ale výstavný zadoček!

Známa a obľúbená vizážistka Lucia Sládečková rozhodne nepatrí k celebritám, ktoré by na sociálnych sieťach pravidelne a na počkanie ukazovali svoje krivky. Raz za čas však urobí výnimku a svoju postavičku predvedie. Nuž, a všetkým potom padnú sánky!

Usmievavá, veselá a vždy dobre naladená Lucia Sládečková, známa ako Lucid, má na svojom instagramovom profile takmer 270 tisíc fanúšikov. Tí ju sledujú, lebo milujú jej úžasné mejkapové premeny či štýlový šatník. Či už ide o prácu alebo o súkromie, vždy sa svojím štýlom vie odlíšiť od ostatných. A tak je to aj v otázke odhaľovania jej tela. V porovnaní s inými dámami zo šoubiznisu sa Lucid naozaj len málokedy pochváli fotkou v spodnej bielizni či v plavkách. Avšak, keď to už raz za dlhý čas urobí, rozhodne to nie je prvoplánové, samoúčelné a všetci ostávajú v nemom úžase.

Fanúšikom sa pred časom pochválila fotkou, na ktorej vidieť, ako si užíva pohodičku a relax vo výrivke s vínkom v ruke. K takémuto oddychu patria aj plavky a tak vystavila na obdiv svoju dokonalú postavičku. V jednoducho strihaných a minimalistických celých plavkách perfektne vyniklo jej ploché bruško, štíhle nohy a naozaj chrumkavý zadoček. Lucid skrátka vie, ako na to!