Zuzana Plačková ukázala svoju pravú tvár: Na ulici by ste ju spoznali len ťažko!

Vlani na jeseň podstúpila dramatickú plastiku tváre na Ukrajine a až donedávna skrývala výsledok za vrstvou silného make-upu a skrášľujúcimi efektami na sociálnych sieťach. Zuzana Plačková sa teraz odhodlala ukázať "nahú tvár".

Samozvaná kráľovná Instagramu, Zuzana Plačková, sa koncom roka 2020 ocitla pod skalpelom renomovaného ukrajinského plastického chirurga, ktorého navštívila tiež napríklad speváčka Dara Rolins kvôli rúcajúcej sa nosnej priehradke. 

Zuzana si jeho šikovné ručičky síce pochvaľovala, s výsledkom za 33-tisíc eur sa ale svetu zdráhala pochváliť. Prvýkrát odhalila novú tvár v rámci odovzdávania cien Social Awards, hoci stále schovanú za výraznú vrstvu make-upu. Pred pár dňami sa Plačková konečne odhodlala ukázať prerobenú tvár. Na Instagrame zverejnila niekoľko videí bez make-upu a vyvarovala sa použitiu akéhokoľvek skrášľujúceho alebo vyhladzujúceho efektu. "Zdravím vás úplne prvýkrát bez filtrov a bez make-upu, nestihla som sa ešte namaľovať," priznala Zuzana na Instagrame. 

Zdroj: IG/queen.plackova

Plastika tváre nie je jedinou premenou, ktorou si Zuzana v poslednej dobe prešla. Nedávno sa vrátila zo Srí Lanky, kde tri týždne podstupovala najrôznejšie liečivé a detoxikačné rituály. "Ayurveda style. Procedúra, kde na mňa natreli rôzne bylinky, ktoré sú vhodné na detox tela, a tiež požieranie tuku. Po 30 minútach na sebe idem s týmto na 15 - 20 minút do niečoho ako sauna, je to pecka, lebo tie bylinky sú ako scrub na telo a mám po nich krásnu pokožku," popisovala omladená a toxického odpadu zbavená Plačková, ktorá včera oslávila 30. narodeniny.