Zuzana Plačková ako profi kuchárka! Takto pripravovala jej obľúbený segedín!

Influencerka Zuzana Plačková, ktorá momentálne oddychuje na pláži v Miami, je známa predovšetkým svojou kontroverziou. Rada na seba púta pozornosť, rada šokuje a rozhodne si nedáva pred ústa servítku. Vedeli ste však, že je šikovná aj v kuchyni?

Zuzane Plačkovej ide karta. Nielenže je šťastne vydatá za svojho dlhoročného partnera Reného a stále sú takí šťastní ako na začiatku, darí sa jej aj pracovne. Ponuky sa len tak sypú jedna za druhou. Navyše sa môže pochváliť vlastnou kolekciou oblečenia, ktorú nedávno predviedla aj na pláži v Miami, kde práve oddychuje. Povedali by ste o nej, že je šikovná aj v kuchyni? Je pravdou, že jej profil na sociálnej sieti je plný dokonalých a nastajlovaných fotiek, no občas sa objaví aj nejaká tá zo súkromia. Pred časom zavesila na sociálnu sieť záber z kuchyne. Kráska stojí pri sporáku, v ruke má pohár s aperolom a v hrnci pripravuje jej obľúbené jedlo - segedín

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!